×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Kalender

Kurs/Opplæring:
SkL arranger kurs hvert år: Blant annet grunnkurs for tillitsvalgte og medlemmer, kurs i medbestemmelse, i kommunikasjon og kurs for plasstillitsvalgte. Se kurs og opplæring for oversikt og beskrivelse av kursene.

Konferanser/møter:
Hvert år i mars/april har SkL konferanse for tillitsvalgte. På SkL-konferansen deltar hovedtillitsvalgte med vara, avdelingstillitsvalgte og sentralstyret. Temaer på konferansen er opplæring i lov- og avtaleverk og informasjon om aktuelle saker i etaten.

I november avholdes SkLs Landsmøte hvert 3 år. De årene det ikke er Landsmøte vil det avholdes to landsstyremøter. Deltagerne på Landsmøte vil bestå av hovedtillitsvalgte med vara, sentralstyret og plasstillitsvalgte. På landsstyremøte deltar hovedtillitsvalgte med vara og sentralstyret. På landsmøtet er det valg på sentralstyrets medlemmer.

Sentralstyremøter holdes jevnlig i løpet av året.

Lokale aktiviteter
Plasstillitsvalgte kan arrangere medlemsmøter lokalt på kontoret. På møtene inviteres gjerne aktuelle hovedtillitsvalgte utfra divisjonene som er tilstede. 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as