×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkL søker Informasjonsrådgiver

SkL annonserer for tiden, bla på Finn.no, etter en informasjonsrådgiver til sekretariatet i Lakkegata. Det har i lengre tid vært et ønske å få styrket kommnuikasjonskompetansen og dermed viderutvikle SkLs informasjonskanaler. Stillingsannonsen kan leses ved å trykke "les mer" 


Skatteetatens landsforbund er med over 1300 medlemmer den nest største fagforeningen i Skatteetaten. SkL er et YS forbund. SkL har et sekretariat bestående av frikjøpte tillitsvalgte, faste ansatte og teller totalt 6 medarbeidere. SkL utgir medlemsbladet ”SkL Nytt” samt har hjemmesiden skl.no.

Informasjonsrådgiver – skrivende redaktør
SkL søker en medarbeider som fortrinnsvis har erfaring fra journalistikk og redaksjonelt arbeid. Vi trenger en kollega med interesse for webløsninger, redaksjonell produksjon av medlemsblad samt en interesse for generelle språklig problemstillinger. Stillingen vil inngå i SkLs sekretariat. Stillingen er nyopprettet og det vil være gode muligheter til å påvirke utviklingen og arbeidsoppgavene selv.

Arbeidsoppgaver:
· Lede og gjennomføre arbeidet fra idé til ferdig blad
· Skrive nyhetssaker og reportasjer
· Koordinere og følge opp saker som skrives av andre
· Ansvar for distribusjonen av SkL Nytt
· Koordinere, utvikle og vedlikeholde skl.no
· Utvikle SkLs medier for fremtiden – uavhengig av plattform
· Språklig kvalitetssikring av tekster
· Være rådgiver i andre kommunikasjonsfaglige spørsmål
· Mulighet for noe forefallende sekretariatsarbeid ved behov

SkL benytter Questback (
www.questback.no) til medlemsundersøkelser, opplæring og noe informasjon. Stillingen vil sannsynligvis innebære noe bruk av Questback.
Både SkL Nytt og skl.no vil i de nærmeste årene være gjenstand for evaluering og for videreutvikling og det vil kunne endre arbeidsoppgavene i rollen.

Kvalifikasjoner:
Du bør ha utdanning innen journalistikk eller kommunikasjon. Det er en fordel med erfaring innen disse områdene. Du må evne å produsere et magasin fra ide til ferdig produkt og ta raske avgjørelser på egen hånd. Det er en fordel med bred samfunnsforståelse, kunnskap om offentlig forvaltning samt evne til å arbeide strategisk med kommunikasjon. Du må ha evnen til å håndtere en hektisk hverdag. Vi forutsetter at du har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og liker å jobbe med språk. Du må ha god journalistisk teft og kompetanse, være en deltagende og operativ redaktør og ha en inngående forståelse for redaksjonelle konsepter og moderne medieutvikling. Det er en forutsetning at du har gode datakunnskaper.

 

Personlige egenskaper:
· du er initiativrik og samarbeider godt med andre, samtidig som du også kan jobbe selvstendig.

· du må ha evne til å jobbe raskt og være strukturert

· du må evne å prioritere og være løsningsorientert

· du må vise fleksibilitet når det gjelder arbeidsoppgaver og arbeidsformer innenfor sekretariatet

· det vil bli lagt vekt på evnen til å kommunisere godt på alle måter

Som organisasjon i Staten knytter SkL lønnen opp mot Statens tariffsystem. Stillingen lønnes tilsvarende som rådgiver 1434 lønnstrinn 48 - 58 ( kr 303 300 – kr 476 800), avhengig av kompetanse og erfaring. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Stillingen har 6 mnd prøvetid. SkLs sekretariat har fleksitid. Stillingen innebærer noe reising.

Kvinner oppfordres til å søke.

Kontaktpersoner: SkLs leder Per Magnar Stavland, tlf. 91 19 69 67 eller nestleder Ivar Sømhovd, tlf. 40 72 78 60

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 14.desember 2012


Share Share Share

Medlem

Dette er YS fire krav til ny regjering om rettferdig omstilling

- Vi må sikre at omstillingen vi nå gjør av arbeidslivet blir rettferdig, og at den skjer på arbeidstakernes premisser. Derfor stiller YS helt konkrete krav til den regjeringen som skal styre landet de fire neste årene, sier YS-leder Erik Kollerud.

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as