×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

YS på Skeive dager

- Folk langs paraderuten sa det betyr mye at YS var representert, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim, som var med og gikk i tog under Skeive dager i juni.

Tekst og foto: Siv Bjelland, Kommunikè 

- Vi går under den samme parolen som for to år siden: Likeverd i arbeidslivet. Kanskje høres det ikke så spennende ut, men egentlig er det et svært budskap, sier likestillingsrådgiver Hege Herø. Her noen av deltakerne fra YS samlet på Rådhusplassen under Skeive dager i juni.

Stemningen var på topp da en god gjeng på 30-40 stykker stilte fra ulike YS-forbund i paraden under Skeive dager i Oslo, i fargerike t-skjorter der det sto: Blanda drops. Lik rett til å være forskjellig. 

Les hele reportasjen og se flere bilder på Kommunikès nettsider.
 


Share Share Share

Medlem

Dette er YS fire krav til ny regjering om rettferdig omstilling

- Vi må sikre at omstillingen vi nå gjør av arbeidslivet blir rettferdig, og at den skjer på arbeidstakernes premisser. Derfor stiller YS helt konkrete krav til den regjeringen som skal styre landet de fire neste årene, sier YS-leder Erik Kollerud.

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as