×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

YS på Skeive dager

- Folk langs paraderuten sa det betyr mye at YS var representert, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim, som var med og gikk i tog under Skeive dager i juni.

Tekst og foto: Siv Bjelland, Kommunikè 

- Vi går under den samme parolen som for to år siden: Likeverd i arbeidslivet. Kanskje høres det ikke så spennende ut, men egentlig er det et svært budskap, sier likestillingsrådgiver Hege Herø. Her noen av deltakerne fra YS samlet på Rådhusplassen under Skeive dager i juni.

Stemningen var på topp da en god gjeng på 30-40 stykker stilte fra ulike YS-forbund i paraden under Skeive dager i Oslo, i fargerike t-skjorter der det sto: Blanda drops. Lik rett til å være forskjellig. 

Les hele reportasjen og se flere bilder på Kommunikès nettsider.
 


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as