×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

YS på Skeive dager

- Folk langs paraderuten sa det betyr mye at YS var representert, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim, som var med og gikk i tog under Skeive dager i juni.

Tekst og foto: Siv Bjelland, Kommunikè 

- Vi går under den samme parolen som for to år siden: Likeverd i arbeidslivet. Kanskje høres det ikke så spennende ut, men egentlig er det et svært budskap, sier likestillingsrådgiver Hege Herø. Her noen av deltakerne fra YS samlet på Rådhusplassen under Skeive dager i juni.

Stemningen var på topp da en god gjeng på 30-40 stykker stilte fra ulike YS-forbund i paraden under Skeive dager i Oslo, i fargerike t-skjorter der det sto: Blanda drops. Lik rett til å være forskjellig. 

Les hele reportasjen og se flere bilder på Kommunikès nettsider.
 


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as