×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Stort engasjement på SkL Ung-konferanse

SkL Ung arrangerte sin årskonferanse i Riga 20.-23. mars. SkLs og YS' arbeid for unge, lønn og belønning, arbeidsmiljø og SOL var noen av temaene på konferansen. Arbeidssituasjonen i etaten generelt, og for unge spesielt, ble også tatt opp.


Det var stort engasjement blant deltakerne på SkL Ungs årskonferanse. Hele 30 deltakere var samlet på konferansen som var lagt til Riga.

Det var ikke fritt for at lønn og belønning og forhold som berørte den enkeltes arbeidssituasjon direkte, vakte engasjement. Det var til sammen 10 representanter fra Skatteopplysningen til stede. Det ble en stor diskusjon om hvordan deres arbeidshverdag kunne bli bedre. Gode innspill kom fram og som vil bli tatt opp videre i rette fora.   

Den tillitsvalgtes rolle og hva SkL kan bidra med var også nyttige tema på konferansen, i tillegg til HMS og IA.

Mer fra konferansen vil du finne i neste SkL Nytt.


Share Share Share

Medlem

Dette er YS fire krav til ny regjering om rettferdig omstilling

- Vi må sikre at omstillingen vi nå gjør av arbeidslivet blir rettferdig, og at den skjer på arbeidstakernes premisser. Derfor stiller YS helt konkrete krav til den regjeringen som skal styre landet de fire neste årene, sier YS-leder Erik Kollerud.

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as