×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Stort engasjement på SkL Ung-konferanse

SkL Ung arrangerte sin årskonferanse i Riga 20.-23. mars. SkLs og YS' arbeid for unge, lønn og belønning, arbeidsmiljø og SOL var noen av temaene på konferansen. Arbeidssituasjonen i etaten generelt, og for unge spesielt, ble også tatt opp.


Det var stort engasjement blant deltakerne på SkL Ungs årskonferanse. Hele 30 deltakere var samlet på konferansen som var lagt til Riga.

Det var ikke fritt for at lønn og belønning og forhold som berørte den enkeltes arbeidssituasjon direkte, vakte engasjement. Det var til sammen 10 representanter fra Skatteopplysningen til stede. Det ble en stor diskusjon om hvordan deres arbeidshverdag kunne bli bedre. Gode innspill kom fram og som vil bli tatt opp videre i rette fora.   

Den tillitsvalgtes rolle og hva SkL kan bidra med var også nyttige tema på konferansen, i tillegg til HMS og IA.

Mer fra konferansen vil du finne i neste SkL Nytt.


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as