×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Stort engasjement på SkL Ung-konferanse

SkL Ung arrangerte sin årskonferanse i Riga 20.-23. mars. SkLs og YS' arbeid for unge, lønn og belønning, arbeidsmiljø og SOL var noen av temaene på konferansen. Arbeidssituasjonen i etaten generelt, og for unge spesielt, ble også tatt opp.


Det var stort engasjement blant deltakerne på SkL Ungs årskonferanse. Hele 30 deltakere var samlet på konferansen som var lagt til Riga.

Det var ikke fritt for at lønn og belønning og forhold som berørte den enkeltes arbeidssituasjon direkte, vakte engasjement. Det var til sammen 10 representanter fra Skatteopplysningen til stede. Det ble en stor diskusjon om hvordan deres arbeidshverdag kunne bli bedre. Gode innspill kom fram og som vil bli tatt opp videre i rette fora.   

Den tillitsvalgtes rolle og hva SkL kan bidra med var også nyttige tema på konferansen, i tillegg til HMS og IA.

Mer fra konferansen vil du finne i neste SkL Nytt.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as