×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte har startet

Årets landsstyremøte avholdes på Sundvollen hotell 2 - 4. November. I tillegg til de formelle sakene, er det satt av tid til andre organisasjonsmessige tema. Etatens utfordringer og neste års lønnsoppgjør er også på dagsorden.


Ragnar Grina åpner landsstyremøtet

Landsstyret møtes hvert år og er SkLs nest øverste organ - over sentralstyret, men under landsmøtet (som avholdes hvert tredje år). Landsstyret består av sentralstyret og tre representanter fra hver av SkLs avdelinger. Landsstyremøtet inneholder en formell del og i tillegg er det program med foredrag, forberedelse til landsmøtet og øvrige temaer.

Ragnar Grina tok opp i sin tale at landsstyremøtet er et viktig møtested for erfaringsutveksling mellom avdelingene. Vi skal starte de gode diskusjonene fram mot neste års landsmøte. Etatens struktur og nye strategier var også tema i talen, herunder behov for større takhøyde og åpenhet. 

Dag 1 står i organisasjonens tegn

SkLs fundament og utfordringer var tema for gruppearbeid blant deltakerne. Dette er tema som vil bli tatt opp igjen senere på samlingen. Her er sentralstyremedlem Kjell J. Borlaug i gang med første runde med innspill. 


Share Share Share

Medlem

Dette er YS fire krav til ny regjering om rettferdig omstilling

- Vi må sikre at omstillingen vi nå gjør av arbeidslivet blir rettferdig, og at den skjer på arbeidstakernes premisser. Derfor stiller YS helt konkrete krav til den regjeringen som skal styre landet de fire neste årene, sier YS-leder Erik Kollerud.

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as