×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte har startet

Årets landsstyremøte avholdes på Sundvollen hotell 2 - 4. November. I tillegg til de formelle sakene, er det satt av tid til andre organisasjonsmessige tema. Etatens utfordringer og neste års lønnsoppgjør er også på dagsorden.


Ragnar Grina åpner landsstyremøtet

Landsstyret møtes hvert år og er SkLs nest øverste organ - over sentralstyret, men under landsmøtet (som avholdes hvert tredje år). Landsstyret består av sentralstyret og tre representanter fra hver av SkLs avdelinger. Landsstyremøtet inneholder en formell del og i tillegg er det program med foredrag, forberedelse til landsmøtet og øvrige temaer.

Ragnar Grina tok opp i sin tale at landsstyremøtet er et viktig møtested for erfaringsutveksling mellom avdelingene. Vi skal starte de gode diskusjonene fram mot neste års landsmøte. Etatens struktur og nye strategier var også tema i talen, herunder behov for større takhøyde og åpenhet. 

Dag 1 står i organisasjonens tegn

SkLs fundament og utfordringer var tema for gruppearbeid blant deltakerne. Dette er tema som vil bli tatt opp igjen senere på samlingen. Her er sentralstyremedlem Kjell J. Borlaug i gang med første runde med innspill. 


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as