×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte har startet

Årets landsstyremøte avholdes på Sundvollen hotell 2 - 4. November. I tillegg til de formelle sakene, er det satt av tid til andre organisasjonsmessige tema. Etatens utfordringer og neste års lønnsoppgjør er også på dagsorden.


Ragnar Grina åpner landsstyremøtet

Landsstyret møtes hvert år og er SkLs nest øverste organ - over sentralstyret, men under landsmøtet (som avholdes hvert tredje år). Landsstyret består av sentralstyret og tre representanter fra hver av SkLs avdelinger. Landsstyremøtet inneholder en formell del og i tillegg er det program med foredrag, forberedelse til landsmøtet og øvrige temaer.

Ragnar Grina tok opp i sin tale at landsstyremøtet er et viktig møtested for erfaringsutveksling mellom avdelingene. Vi skal starte de gode diskusjonene fram mot neste års landsmøte. Etatens struktur og nye strategier var også tema i talen, herunder behov for større takhøyde og åpenhet. 

Dag 1 står i organisasjonens tegn

SkLs fundament og utfordringer var tema for gruppearbeid blant deltakerne. Dette er tema som vil bli tatt opp igjen senere på samlingen. Her er sentralstyremedlem Kjell J. Borlaug i gang med første runde med innspill. 


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as