×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte har startet

Årets landsstyremøte avholdes på Sundvollen hotell 2 - 4. November. I tillegg til de formelle sakene, er det satt av tid til andre organisasjonsmessige tema. Etatens utfordringer og neste års lønnsoppgjør er også på dagsorden.


Ragnar Grina åpner landsstyremøtet

Landsstyret møtes hvert år og er SkLs nest øverste organ - over sentralstyret, men under landsmøtet (som avholdes hvert tredje år). Landsstyret består av sentralstyret og tre representanter fra hver av SkLs avdelinger. Landsstyremøtet inneholder en formell del og i tillegg er det program med foredrag, forberedelse til landsmøtet og øvrige temaer.

Ragnar Grina tok opp i sin tale at landsstyremøtet er et viktig møtested for erfaringsutveksling mellom avdelingene. Vi skal starte de gode diskusjonene fram mot neste års landsmøte. Etatens struktur og nye strategier var også tema i talen, herunder behov for større takhøyde og åpenhet. 

Dag 1 står i organisasjonens tegn

SkLs fundament og utfordringer var tema for gruppearbeid blant deltakerne. Dette er tema som vil bli tatt opp igjen senere på samlingen. Her er sentralstyremedlem Kjell J. Borlaug i gang med første runde med innspill. 


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as