×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkL SITS Grimstad på seminar i Wroclaw

Lønn, arbeidsmiljø og annet avtaleverk var tema da SkL-medlemmer i SITS Grimstad var samlet til seminar i Wroclaw, Polen, denne uken. Stort engasjement, spørsmål og diskusjoner kjennetegnet forsamlingen.


Hvem får du til å reise på SkL-seminar på en lørdag? Jo, SkL-gjengen i SITS Grimstad. Tidlig lørdag morgen hentet bussen dem for første transportetappe til Torp, for så å reise videre til Wroclaw i Polen. Vel framme ble resten av lørdagen til fri disposisjon, men søndag og mandag var det full fart med foredrag.

Lønn, arbeidsmiljø og annet avtaleverk
Tariffoppgjør generelt og kommende lønnsforhandlinger spesielt, var hovedtema søndag. En henvisning til SKD-SITS’ lønnspolitikk og forholdene for SITS spesielt var en grei påminnelse da dokumentet nok ikke er like kjent for mange. I SITS vektlegges følgende fokusområder:

* Service og kvalitet på leveransene
* Effektive og rettidige leveranser
* Kvalitet på prosessene for å støtte opp om leveransene

Den enkelte skal vurderes videre opp mot SITS sine verdier, som er ansvar, samspill og service. Det var stor interesse og mange spørsmål så det er tydelig at lønn engasjerer. Årets lokale lønnsforhandlinger vil likevel bli svært krevende da det er en svært liten pott.

Mandag var ferielov, arbeidsmiljø og IA hovedtema, inkludert informasjon om oppfølging av sykemeldte. De nye reglene for oppfølging av sykemeldte gjelder fra 1. juli og innebærer en tidligere oppfølging av den som er syk. Det skal legges større vekt på at den sykemeldte skal være i aktivitet i virksomheten dersom det er mulig.

Gjennomgang av regler for fleksitid, overtid og komptid, aktuelle saker i etaten og SkLs medlemsfordeler ble det også tid til. Avreise tilbake til Norge var tirsdag morgen.

Trivelig, nyttig og lærerikt
Litt tid til egenaktivitet ble det etter dagens økt på både søndag og mandag, og med felles middag på kvelden. Hele 28 deltakere var med på turen, inkludert to foredragsholdere fra SkL sentralt. Det er nesten halvparten av SkL-medlemmene i Grimstad, og en oppmøteprosent som mange andre avdelinger vil misunne dem. Det var god stemning og en perfekt ramme for organisasjonsfaglig innput. En slik tur er et godt bidrag til å skape en SkL-identitet og fornøyde medlemmer. Vel blåst, arrangementskomité.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as