×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Nytt styre i SkL sør

Maria Aasland ble valgt til ny leder i SkL sør på årskonferansen i Kristiansand denne uken. Også i år var konferansen lagt til samme tid og sted som ledersamlingen i regionen. Direktørene stilte sporty opp både i og utenfor den formelle møtearenaen.


Nytt styre: Fra v. Unni Røssnes, May Britt Fredriksen, Turid Kåsa, Jan Ove Nilsen, Bente Knudsen, Per Jarle Nørholmen og Marianne Spangberg. Foran den nyvalgte leder Maria Aasland.

Rundt 120 deltakere var samlet på Dyreparken Hotel i Kristiansand den 14.-15. mars. Det var et spenstig program med bl.a. riksrevisjonen, regionledelsen, SKD og NAV på programmet. Gjester fra andre SkL-avdelinger var også på besøk; Jan Olav Rødal og Marianne Reitan fra SkL Midt-Norge, Inger Helen Jensen fra SkL SKD-SITS, SkLs hovedtillitsvalgt på Skatteopplysningen Ingemund Sægrov samt nestleder i SkL Per Magnar Stavland.

Mer om konferansen finner du i neste nummer av SkL Nytt.


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as