×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Nytt styre i SkL sør

Maria Aasland ble valgt til ny leder i SkL sør på årskonferansen i Kristiansand denne uken. Også i år var konferansen lagt til samme tid og sted som ledersamlingen i regionen. Direktørene stilte sporty opp både i og utenfor den formelle møtearenaen.


Nytt styre: Fra v. Unni Røssnes, May Britt Fredriksen, Turid Kåsa, Jan Ove Nilsen, Bente Knudsen, Per Jarle Nørholmen og Marianne Spangberg. Foran den nyvalgte leder Maria Aasland.

Rundt 120 deltakere var samlet på Dyreparken Hotel i Kristiansand den 14.-15. mars. Det var et spenstig program med bl.a. riksrevisjonen, regionledelsen, SKD og NAV på programmet. Gjester fra andre SkL-avdelinger var også på besøk; Jan Olav Rødal og Marianne Reitan fra SkL Midt-Norge, Inger Helen Jensen fra SkL SKD-SITS, SkLs hovedtillitsvalgt på Skatteopplysningen Ingemund Sægrov samt nestleder i SkL Per Magnar Stavland.

Mer om konferansen finner du i neste nummer av SkL Nytt.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as