×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Medlemsmøter på rekke og rad i Midt-Norge

Lønn og IA var hovedtemaene på medlemsmøtene SkL Midt-Norge arrangerte i Steinkjer, Trondheim og Ålesund forrige uke.  


Her fra medlemsmøtet i Ålesund

SkL hadde medlemsmøte i Steinkjer 9. november, Trondheim 10. november og Ålesund 11. november. Mange av SkLs medlemmer ved kontorene og også fra nærliggende kontor hadde møtt opp for å få informasjon fra SkL.

Nav arbeidslivssenter holdt et interessant foredrag om bl.a. IA-avtalen og de ansatte og tillitsvalgtes rolle i IA-arbeidet. Sykefraværet og jobbnærværet samt oppfølging av sykemeldte var også et interessant tema.

Noe som var nytt for mange her er at du ved sykemelding er sykemeldt fra arbeidet og ikke fra arbeidsgiver. Ved gradert sykemelding f.eks. 50% skal du utføre 50% av jobben din på den tiden du trenger på det. Du kan således jobbe 37,5 timers uke selv om du er 50% sykemeldt.

Det kom frem at de mest vanlige sykemeldingsgrunnene i Midt-Norge er muskel og skjelettplager og psykiske plager. Skatt Midt-Norge har et godt samarbeid med NAV arbeidslivssenter i regionen, noe som også er lagt merke til ellers i staten.

Per Magnar Stavland og Jens Chr. Batt fra SkL sentralt var tilstede og informerte om hvilke medlemsfordeler en kan nytte seg av som SkL-medlem, i tillegg til å si litt om lønnssystemet i staten og noe om lokale lønnsforhandlinger. De delte kontorene mellom seg slik at Steinkjer og Trondheim fikk besøk av Per Magnar, mens Ålesund fikk besøk av Jens.

Fra medlemsmøtet på Steinkjer


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as