×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Medlemsmøter på rekke og rad i Midt-Norge

Lønn og IA var hovedtemaene på medlemsmøtene SkL Midt-Norge arrangerte i Steinkjer, Trondheim og Ålesund forrige uke.  


Her fra medlemsmøtet i Ålesund

SkL hadde medlemsmøte i Steinkjer 9. november, Trondheim 10. november og Ålesund 11. november. Mange av SkLs medlemmer ved kontorene og også fra nærliggende kontor hadde møtt opp for å få informasjon fra SkL.

Nav arbeidslivssenter holdt et interessant foredrag om bl.a. IA-avtalen og de ansatte og tillitsvalgtes rolle i IA-arbeidet. Sykefraværet og jobbnærværet samt oppfølging av sykemeldte var også et interessant tema.

Noe som var nytt for mange her er at du ved sykemelding er sykemeldt fra arbeidet og ikke fra arbeidsgiver. Ved gradert sykemelding f.eks. 50% skal du utføre 50% av jobben din på den tiden du trenger på det. Du kan således jobbe 37,5 timers uke selv om du er 50% sykemeldt.

Det kom frem at de mest vanlige sykemeldingsgrunnene i Midt-Norge er muskel og skjelettplager og psykiske plager. Skatt Midt-Norge har et godt samarbeid med NAV arbeidslivssenter i regionen, noe som også er lagt merke til ellers i staten.

Per Magnar Stavland og Jens Chr. Batt fra SkL sentralt var tilstede og informerte om hvilke medlemsfordeler en kan nytte seg av som SkL-medlem, i tillegg til å si litt om lønnssystemet i staten og noe om lokale lønnsforhandlinger. De delte kontorene mellom seg slik at Steinkjer og Trondheim fikk besøk av Per Magnar, mens Ålesund fikk besøk av Jens.

Fra medlemsmøtet på Steinkjer


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as