×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Medlemsmøter på rekke og rad i Midt-Norge

Lønn og IA var hovedtemaene på medlemsmøtene SkL Midt-Norge arrangerte i Steinkjer, Trondheim og Ålesund forrige uke.  


Her fra medlemsmøtet i Ålesund

SkL hadde medlemsmøte i Steinkjer 9. november, Trondheim 10. november og Ålesund 11. november. Mange av SkLs medlemmer ved kontorene og også fra nærliggende kontor hadde møtt opp for å få informasjon fra SkL.

Nav arbeidslivssenter holdt et interessant foredrag om bl.a. IA-avtalen og de ansatte og tillitsvalgtes rolle i IA-arbeidet. Sykefraværet og jobbnærværet samt oppfølging av sykemeldte var også et interessant tema.

Noe som var nytt for mange her er at du ved sykemelding er sykemeldt fra arbeidet og ikke fra arbeidsgiver. Ved gradert sykemelding f.eks. 50% skal du utføre 50% av jobben din på den tiden du trenger på det. Du kan således jobbe 37,5 timers uke selv om du er 50% sykemeldt.

Det kom frem at de mest vanlige sykemeldingsgrunnene i Midt-Norge er muskel og skjelettplager og psykiske plager. Skatt Midt-Norge har et godt samarbeid med NAV arbeidslivssenter i regionen, noe som også er lagt merke til ellers i staten.

Per Magnar Stavland og Jens Chr. Batt fra SkL sentralt var tilstede og informerte om hvilke medlemsfordeler en kan nytte seg av som SkL-medlem, i tillegg til å si litt om lønnssystemet i staten og noe om lokale lønnsforhandlinger. De delte kontorene mellom seg slik at Steinkjer og Trondheim fikk besøk av Per Magnar, mens Ålesund fikk besøk av Jens.

Fra medlemsmøtet på Steinkjer


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as