×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Samarbeid SkL Delta. Ivar Sømhovd og Lizzie Ruud Thorkildsen signerer avtale Foto: Siv M Bjelland

SkL og Delta inngår samarbeid

SkL og YS-forbundet Delta vil samarbeide for å gi et best mulig tilbud til medlemmene.


Fra 1. november skal mange av Deltas kommunalt ansatte medlemmer med oppgaver innen skatteoppkreving overføres til Skatteetaten. Nå har SkL og Delta inngått et samarbeid for å ivareta medlemmene bedre. SkL har spisskompetanse innenfor Skatteetaten og har mange medlemmer og tillitsvalgte der, mens Delta er en breddeorganisasjon med lang erfaring innenfor offentlig tjenesteyting. Delta har også lokalkontorer i de fleste av landets regioner.

- SkL og Delta vil dra fordel av hverandres styrker for å oppnå økt felles innflytelse i Skatteetaten. Sammen vil vi gi medlemmene et enda bedre tilbud, sier SkL-leder Ivar Sømhovd og Deltas forbundsleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

SkL og Delta jobber for en løsning med dobbeltmedlemskap for medlemmene som skifter arbeidsgiver slik at SkLs tillitsvalgte kan ivareta Deltas medlemmer etter overføringen til Skatteetaten 1. november. SkL og Delta ser også på mulighetene for et langt tettere samarbeid på flere andre områder.

De to lederne er glade for å ha fått på plass en avtale som skal bidra til et godt samarbeid mellom SkL og Delta på viktige fagområder – både etatsfaglig, samfunnsfaglig og tariffaglig.

- Målet er å dra nytte av hverandres kompetanse til det beste for alle medlemmene, sier Ivar Sømhovd og Lizzie Ruud Thorkildsen.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as