×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Samarbeid SkL Delta. Ivar Sømhovd og Lizzie Ruud Thorkildsen signerer avtale Foto: Siv M Bjelland

SkL og Delta inngår samarbeid

SkL og YS-forbundet Delta vil samarbeide for å gi et best mulig tilbud til medlemmene.


Fra 1. november skal mange av Deltas kommunalt ansatte medlemmer med oppgaver innen skatteoppkreving overføres til Skatteetaten. Nå har SkL og Delta inngått et samarbeid for å ivareta medlemmene bedre. SkL har spisskompetanse innenfor Skatteetaten og har mange medlemmer og tillitsvalgte der, mens Delta er en breddeorganisasjon med lang erfaring innenfor offentlig tjenesteyting. Delta har også lokalkontorer i de fleste av landets regioner.

- SkL og Delta vil dra fordel av hverandres styrker for å oppnå økt felles innflytelse i Skatteetaten. Sammen vil vi gi medlemmene et enda bedre tilbud, sier SkL-leder Ivar Sømhovd og Deltas forbundsleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

SkL og Delta jobber for en løsning med dobbeltmedlemskap for medlemmene som skifter arbeidsgiver slik at SkLs tillitsvalgte kan ivareta Deltas medlemmer etter overføringen til Skatteetaten 1. november. SkL og Delta ser også på mulighetene for et langt tettere samarbeid på flere andre områder.

De to lederne er glade for å ha fått på plass en avtale som skal bidra til et godt samarbeid mellom SkL og Delta på viktige fagområder – både etatsfaglig, samfunnsfaglig og tariffaglig.

- Målet er å dra nytte av hverandres kompetanse til det beste for alle medlemmene, sier Ivar Sømhovd og Lizzie Ruud Thorkildsen.


Share Share Share

Medlem

YS-leder positiv til hjemmekontortrend

Gjennom koronakrisen har svært mange arbeidstakere hatt hjemmekontor. Nå signaliserer flere virksomheter at de vil innføre økt bruk av hjemmekontor også etter krisen. Sist ute var Telenor. YS-leder Erik Kollerud er positiv.

Spørreundersøkelse fra FAFO om hovedavtalen

Hovedavtalen skal reforhandles i høst og derfor har Fafo sent ut en spørreundersøkelse til tillitsvalgte og ledere i staten. Hvor fornøyd er man med dagens avtale, hvordan står det til med samarbeidet og med medbestemmelsen, hvor godt fungerer bestemmelsene under omstilling og hvilke endringer ønsker man seg?

SkL og Delta inngår samarbeid

SkL og YS-forbundet Delta vil samarbeide for å gi et best mulig tilbud til medlemmene.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as