×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Samarbeid SkL Delta. Ivar Sømhovd og Lizzie Ruud Thorkildsen signerer avtale Foto: Siv M Bjelland

SkL og Delta inngår samarbeid

SkL og YS-forbundet Delta vil samarbeide for å gi et best mulig tilbud til medlemmene.


Fra 1. november skal mange av Deltas kommunalt ansatte medlemmer med oppgaver innen skatteoppkreving overføres til Skatteetaten. Nå har SkL og Delta inngått et samarbeid for å ivareta medlemmene bedre. SkL har spisskompetanse innenfor Skatteetaten og har mange medlemmer og tillitsvalgte der, mens Delta er en breddeorganisasjon med lang erfaring innenfor offentlig tjenesteyting. Delta har også lokalkontorer i de fleste av landets regioner.

- SkL og Delta vil dra fordel av hverandres styrker for å oppnå økt felles innflytelse i Skatteetaten. Sammen vil vi gi medlemmene et enda bedre tilbud, sier SkL-leder Ivar Sømhovd og Deltas forbundsleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

SkL og Delta jobber for en løsning med dobbeltmedlemskap for medlemmene som skifter arbeidsgiver slik at SkLs tillitsvalgte kan ivareta Deltas medlemmer etter overføringen til Skatteetaten 1. november. SkL og Delta ser også på mulighetene for et langt tettere samarbeid på flere andre områder.

De to lederne er glade for å ha fått på plass en avtale som skal bidra til et godt samarbeid mellom SkL og Delta på viktige fagområder – både etatsfaglig, samfunnsfaglig og tariffaglig.

- Målet er å dra nytte av hverandres kompetanse til det beste for alle medlemmene, sier Ivar Sømhovd og Lizzie Ruud Thorkildsen.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as