×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkL - Delta samarbeid: Ofte stilte spørsmål og svar

Under finner du ofte stilte spørsmål og svar ifm samarbeidet SkL og Delta har inngått.Hvorfor går SkL inn for å bli en selvstendig organisasjon i Delta?

SkL går inn for å bli en selvstendig organisasjon i Delta fordi dette gjør at SkL vokser og står sterkere i Skatteetaten. SkLs medlemmer vil få styrket medlemstilbudet sitt ved å få tilgang til medlemstilbud i Delta. SkL beholder sine posisjoner i YS og vil fortsatt ha et sentralstyre og tillitsvalgtapparat som i dag. Samtidig blir SkL en del av et stort YS forbund med de mulighetene og fordelene dette medfører, også rent praktisk og administrativt.

 Vil det bli en endring i kontingent?

Det er ikke lagt opp til endring i kontingenten til SkL.

Beholder SkL navnet sitt?

Ja, Skatteetatens Landsforbund (SkL) går inn som en selvstendig organisasjon i Delta. Vi beholder både navnet og logoen vår slik den er i dag.

Hvilke fordeler gir dette meg som medlem?

SkL sitt medlemstilbud vil styrkes. Ved å være SkL- medlem kan du benytte deg av tilbudene og fordelene som vi har i SkL i tillegg til det Delta har. Vi er fortsatt under YS-paraplyen og vil beholde medlemsfordelene der som bl.a. Gjensidige og Nordea. https://ys.no/medlemsfordeler/

Vil SkL bli mer eller eventuelt mindre tilgjengelig for meg som medlem?

At SkL blir en organisasjon i Delta skal ikke påvirke hvor tilgjengelige vi er for våre medlemmer. Vi kommer til å ha det samme tillitsvalgtsapparatet, sentralstyret og sekretariat. Med Deltas helt nye app kommer dere også til å få ytterligere en kanal inn til tillitsvalgte.

Vil SkLs innflytelse endres ved å gå inn i Delta?

SkL sin innflytelse i Skatteetaten vil ikke endres. Vi vil fremdeles ha de samme posisjonene i møte med arbeidsgiver og staten. Med medlemmene fra Delta blir vi enda større og sterkere. Gjennom å være en del av et av landets største forbund - det desidert største i YS - vil vi ha enda bedre muligheter for kontakt med regjering/Storting.

Påvirker dette hvem som blir mine tillitsvalgte?

Dette vil ikke påvirke hvem som er dine tillitsvalgte. Du vil fortsatt ha din Plasstillitsvalgt (PTV) på kontoret, Hovedtillitsvalgt (HTV) i divisjonen din, Avdelingstillitsvalgt (ATV) på din avdeling (hvor dette er aktuelt) og Sentralstyret i SkL.

Hvem skal forhandle lønna mi?

I lokale forhandlinger i Skatteetaten er det SkLs tillitsvalgte som vil forhandle lønnen din, akkurat som før. I tillegg har vi fortsatt plass rundt bordet under lønnsforhandlingene i staten.

Hvilken posisjon får SkL i YS fremover?

SkL beholder plassene sine i sektorstyret i YS Stat og plassen sin i YS hovedstyre. SkL får en observatørplass i Deltas Hovedstyre.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as