×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Overføringstidspunkt for skatteoppkrevere skal vurderes

Etter avtale med Finansdepartementet vil Skatteetaten vurdere en utsettelse av overføringen av skatteoppkreveransatte og oppgaver fra kommunene.


Illustrasjonsfoto

Den pågående situasjonen med koronaviruset krever at både Skatteetaten og kommunene prioriterer samfunnskritiske oppgaver. Dette medfører utfordringer for en overføring med god kvalitet og uten ytterligere risiko for stabil og sikker produksjon. Vi ser for eksempel at klargjøring av lokaler og nødvendig opplæring kan bli vanskelig å gjennomføre for Skatteetaten. Det vil også være krevende å motta over 1 000 nye medarbeidere på en god måte i begynnelsen av juni hvis samfunnet ikke har kommet tilbake i normal gjenge.

 

Prosjektet er nå i dialog med et utvalg kommuner for å avklare konsekvenser for kommunene dersom overføringen utsettes til høsten 2020.

Vurderingen skal utføres i løpet av denne uken, og Skatteetaten vil gi sin anbefaling til Finansdepartementet. Straks det er avklart, vil det komme mer informasjon.

Selv om det skulle bli en utsettelse, fortsetter arbeidet med å forberede overføringen for fullt. Det er viktig at arbeidet fortsatt prioriteres slik at overføringen ikke utsettes unødvendig.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as