×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Overføringstidspunkt for skatteoppkrevere skal vurderes

Etter avtale med Finansdepartementet vil Skatteetaten vurdere en utsettelse av overføringen av skatteoppkreveransatte og oppgaver fra kommunene.


Illustrasjonsfoto

Den pågående situasjonen med koronaviruset krever at både Skatteetaten og kommunene prioriterer samfunnskritiske oppgaver. Dette medfører utfordringer for en overføring med god kvalitet og uten ytterligere risiko for stabil og sikker produksjon. Vi ser for eksempel at klargjøring av lokaler og nødvendig opplæring kan bli vanskelig å gjennomføre for Skatteetaten. Det vil også være krevende å motta over 1 000 nye medarbeidere på en god måte i begynnelsen av juni hvis samfunnet ikke har kommet tilbake i normal gjenge.

 

Prosjektet er nå i dialog med et utvalg kommuner for å avklare konsekvenser for kommunene dersom overføringen utsettes til høsten 2020.

Vurderingen skal utføres i løpet av denne uken, og Skatteetaten vil gi sin anbefaling til Finansdepartementet. Straks det er avklart, vil det komme mer informasjon.

Selv om det skulle bli en utsettelse, fortsetter arbeidet med å forberede overføringen for fullt. Det er viktig at arbeidet fortsatt prioriteres slik at overføringen ikke utsettes unødvendig.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as