×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Mekling i staten er i gang

Meklingen i statsoppgjøret startet onsdag formiddag.


Meklingen i gang i staten

Meklingen i statsoppgjøret startet onsdag formiddag.

YS Stat-leder Pål N. Arnesen er klar på at det finnes penger til de statsansatte også i dette oppgjøret.
– Det er det vårt hovedmål nå å få ut ved hjelp av Riksmekleren, sier Arnesen på vei inn til møte hos Riksmekleren onsdag formiddag.

Det ble brudd i statsoppgjøret 14. september, etter det Arnesen karakteriserer som «null forhandlingsvilje» fra statens side.

– Vi har fremmet rimelige krav i tråd med frontfaget, men møter en arbeidsgiver som ikke er villig til å forhandle, sa YS Stat-lederen etter bruddet.

– Nå håper vi å få Riksmeklerens hjelp til å få fram forhandlingsviljen hos staten, sa Arnesen ondag. Frist for meklingen er ved midnatt 14. oktober.

YS Stat forhandler på vegne av følgende YS-forbund som har medlemmer i staten: Parat, Delta, Befalets Fellesorganisasjon, AVYO, Skatteetatens Landsforbund, Norsk Tollerforbund, Kriminalomsorgens Yrkesforbund, Skolelederforbundet og STAFO.


Bilde: YS Stat-leder Pål N. Arnesen på vei inn til Riksmekleren onsdag formiddag. Til høyre LO Stat-leder Egil André Aas. Foto: Vetle Daler


Share Share Share

Medlem

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as