×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Styrings- og fellesfunksjonene

Styrings- og fellesfunksjonene favner om utvikling, IT og administrative tjenester, og har etter beste evne forsøkt å sette seg inn i ny organisasjonsmodell. Det inkluderer å prøve å tenke på praktiske utfordringer, være ekstra tett på ledelsen og medlemmene, og innhente informasjon der de kan.


Karen M. Schnell har et overordnet ansvar for Styrings- og fellesfunksjonene. Fra venstre Merete Pettersen, Henning Vatn, Karen Schnell, Trine Nicolaisen, Ronny Rydningen og Einar Holmer-Hoven. Foto: Kaare S. Sidselrud

Vårt ansvarsområde er SKD og SITS. Her er en del ledere videreført og vi kan fortsette den gode dialogen som allerede er etablert. Der nye ledere kommer på plass, vil vi gå i dialog med dem så raskt som mulig.

Vi prioriterer å være tett på, og være klare for det som eventuelt kommer av klager eller spørsmål, nå som innplasseringen av medarbeidere snart er på plass. De tre fagmiljøene er veldig forskjellige og medarbeiderne vil sannsynligvis ha veldig forskjellige behov for oppfølging. Vi vil forsøke å gi alle best mulig informasjon om det som skjer på deres område, på den måten de synes er best. Noen vil ønske mail og noen vil ønske medlemsmøter og vi skal dekke begge behovene.

Videre prioriterer vi å ha en god dialog med ledelsen, og å være konstruktive slik at de ser og forstår nytten av å ha oss med. Så må vi følge med for å snappe opp saker vi bør/må inn i, og bruke avtaleverket aktivt for å sikre at utfallet gagner våre medlemmer.

Henning Jan Vatn


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

Hva skjer i SkL

Plasstillitsvalgtskurs 7-9 februar


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as