×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Innkreving

Innkreving blir en kompleks divisjon med forskjellige systemer og fagmiljøer. Å få dette landsdekkende er både utfordrende og kjempespennende. Siden vi startet opp som hovedtillitsvalgt og varaer, har vi besøkt ulike kontorer for å lære mer om de forskjellige miljøene som nå samles under en divisjon. Vi har fått mye ny kunnskap som er gull verdt i arbeidet videre når rollene blir formelle i januar 2019.


Hovedtillitsvalgt på Innkreving, Hege Sømhovd, i midten, sammen med 1. vara Edel Strand til venstre og 2. vara Anne Christine Mohn til høyre. Foto: Kaare S. Sidselrud

Siden september 2017 har vi jobbet intenst med ny organisering og bidratt til at Nye Skatt organiseres som det skal fra nyttår. Vi har blant annet vært med på workshop, spørrerunder og lokale møter. Vi har også tatt kontakt med ny divisjonsdirektør Cecilie Solum, og gleder oss til å bli kjent med henne og hennes team. Vi ønsker et godt og tett samarbeid.

Vi har vektlagt å møte medlemmene våre, og ønsker at alle blir kjent med oss slik at de vet hvem vi er. Det skal være lett å ta kontakt med oss og alle skal vite at vi er der for dem. Medlemmene får vi først på ordentlig etter nyttår, og da står vi beredt til å fylle oppgaven som deres hovedtillitsvalgt og varaer.

Medbestemmelsesapparatet er ikke helt ferdig spikret i dag, men vi jobber med å være frempå slik at ledelsen tar oss med der avgjørelser blir tatt. Vi har også som mål å besøke alle fagmiljøer når alt er på plass.

Hege Sømhovd, Edel Strand
og Anne Christine Mohn


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as