×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Gjensidige kundeutbytte - informasjon

Det er nok mange som venter og lurer på hva som skjer med tanke på det årlige utbytte fra Gjensidige. Her kommer svar på de vanligste spørsmålene som kommer til Gjenisidige om dette.


 

Spørsmål

Svar

Blir det kundeutbytte i år?

Beslutningen om utbytte fra Gjensidige til aksjeeierne er utsatt, og dermed blir også kundeutbyttet utsatt. Gjensidige håper at det blir mulig å betale utbytte senere i år.

Hvorfor blir utbyttet utsatt?

Myndighetene har bedt banker og forsikringsselskaper vente med utbytte på grunn av usikkerhet som følge av koronakrisen.

Hvor lenge blir utbyttet utsatt?

Det vet vi ikke. Det avhenger av hvordan koronasituasjonen utvikler seg.

Skyldes dette egentlig at Gjensidige ikke har råd til å betale utbytte?

Nei. Utsettelsen skyldes ene og alene myndighetenes oppfordring om å vente. 

Hvor stort blir kundeutbyttet, når det kommer?

Gjensidiges utbyttepolitikk er uendret. Men ettersom vi ikke kan si noe om når utbyttet kommer er det ikke meningsfullt å snakke om størrelsen.

 


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as