×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Tom Erik Åmfelt - Kontroll og rettsanvendelse, Oslo

Til daglig er jeg regiontillitsvalgt i Skatt Øst, sekretær i styret, vara avdelingstillitsvalgt på KR og innkreving, og sitter i det lokale lønnsutvalget. Før jeg viet all min tid til SkL, jobbet jeg som rådgiver for særavgift i KR.


Som tillitsvalgt har jeg gjennomført flere kurs i regi av SkL og YS Statstudiet Tariffsystemet og personaljuss i staten. I tillegg har jeg de siste 4 årene studert ved NTNU i Gjøvik og er snart ferdig med en bachelor i økonomi, ledelse og bærekraft. Å ivareta rettigheter og goder vi har, er noe jeg brenner for. Å sørge for at dette blir forvaltet på en god måte etter lov- og avtaleverk, ser jeg på som viktigere enn noen gang.

Jeg er 42 år, gift og har 3 barn. På fritiden går tiden med til barna, motorsykkelkjøring og motorsykkelbygging. Jeg er utadvendt, omgjengelig og blir lett engasjert i både mennesker og saker.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as