×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Britt Elin Jaabæk - Skatteopplysningen, Kristiansand

Jeg jobber i skatteopplysningen som veileder på skatt for private og næringsdrivende. I SkL er jeg hovedtillitsvalgt for Skatteopplysningen samt nestleder i SkL Sør og plasstillitsvalgt i Kristiansand. Jeg har vært ansatt i skatteetaten i 8 år og ble tidlig engasjert i SkL.


Jobben som tillitsvalgt er veldig viktig av flere grunner. Vi skal kjempe for de rettighetene som er fremforhandlet og vi skal bidra til en sunn utvikling hvor medarbeiderne har de beste vilkårene. Inn i Nye Skatt ønsker jeg å kunne bidra med en positiv holdning. Vi må se mulighetene Nye Skatt gir oss til å utvikle arbeidsplassen vår.

I Kristiansand bor jeg med min mann og våre to gutter. Jeg er engasjert og sosial. Jeg får energi av å være sammen med mennesker, og fritiden bruker jeg på å være sammen med familie og venner.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as