×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Kaare Seeberg Sidselrud - Skatteopplysningen, Oslo

Jeg er seniorrådgiver og faglig rådgiver i Skatteopplysningen med særlig ansvar for folkeregister og rutiner. Jeg representerer SOL i arbeidet med modernisering av folkeregisteret. Min fartstid i SkL er omtrent like lang som min fartstid i etaten.


Jeg har vært leder for SkL øst, tidligere vara og nå fast medlem av sentralstyret. Jeg ledet etatsutvalget i forrige periode og lønnsutvalget i denne perioden inntil jeg gikk inn som leder av vedtektskomitéen. Sistnevnte har utarbeidet forslag til nye vedtekter som skal behandles på landsmøtet i oktober. Jeg er i tillegg medlem av etatsutvalget.

Jeg er 55 år, gift og har en sønn på 16 år. Jeg er aktiv og samfunnsinteressert, har organisasjonserfaring fra et bredt spekter av aktiviteter og et stort kontaktnett innen kultur, samfunnsliv og
politikk.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as