×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Anne Christine Mohn - Innkreving, Mo i Rana

I Skatteetaten jobber jeg med ettergivelse og gjeldsordning på SI. I Nye Skatt blir dette under divisjon Innkreving og seksjon Annen Innfordring. Jeg er opprinnelig utdannet oppmålingsingeniør og har jobbet 8 år i Jordskifteverket før jeg kom til SI i 1998.


Jeg har vært engasjert i fagforeningsarbeid siden 1991 og har hatt styreverv og sentrale roller i fagforeningen i over 20 år. For tiden er jeg 2. vara HTV på Innkreving og styremedlem i SkL SI. En fanesak er at det er viktig å jobbe for at våre rettigheter i arbeidslivet ikke skal uthules. Jeg ønsker at Nye SkL fortsatt skal være den fagforeningen i Skatteetaten som jobber seriøst for medlemmene
og blir lyttet til når vi har noe å si.

Jeg er 52 år, gift og har voksne barn. Ellers er jeg interessert i trening, sykkelsport og drømmer om en rød, liten stuga i Sverige.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as