×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Uyen Rødland - Skatteopplysningen, Kristiansand

Jeg jobber i Skatteopplysningen som veileder på telefon og chat innenfor flere fagområder. I SkL er jeg arbeidstakerrepresentant i AMU for Skatteopplysningen og jeg sitter i SkL Ung-utvalget. Jeg har vært ansatt i Skatteetaten i 9 år.


Vi er nå midt oppi en hektisk periode med endringer i både SkL og Skatteetaten. Fokus på kultur og samhandling mener jeg blir spesielt viktig i tiden fremover. Vi må hjelpe hverandre med å finne nye, gode løsninger. Inn i SkLs sentralstyre ønsker jeg å bidra med positive tanker og holdninger. Mitt budskap er "sammen gjør vi hverandre gode". Vi skal ha en kultur der vi støtter hverandre og samarbeider for å oppnå beste resultat.

Privat er jeg en engasjert person både som forelder og arbeidstaker. Jeg bor i Kristiansand sammen med min mann og to gutter. Å tilbringe tid med familie, venner og gode kollegaer gir meg overskudd og energi.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as