×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Imran T. Mahmood - Veiledning, Oslo

Min ordinære jobb i Skatteetaten er i Oslo avdeling PV, men siden jeg er nestleder i SkL er jeg for tiden frikjøpt til å drive med fagforeningsarbeid.


Jeg har og har hatt mange roller i SkL lokalt og sentralt, både som avdelingstillitsvalgt, styremedlem og leder av lønnsutvalget i Skatt øst, vara sentralstyremedlem og nestleder i SkL sentralt. Det jeg brenner mest for, er medlemmenes arbeid og lønnsvilkår i Skatteetaten og at medlemmene får lønnen de skal ha og har en sunn arbeidshverdag.

Jeg er 35 år gammel, gift og nybakt pappa til en liten pike. På fritiden tilbringer jeg mye tid sammen med familie og venner, og jeg trener en del. Ellers er jeg utadvendt, arbeidsom, og ansvarsfull. Jeg
jobber hardt for å nå mine mål og har gode holdninger. All form for samarbeid anser jeg som viktig i et hvert arbeid i Skatteetaten og SkL.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as