×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Sentralstyremedlem: Anita Breivik - Fastsetting, Molde

Jeg er seniorrådgiver i Fastsetting skatt ved Molde skattekontor. De siste 10 årene har jeg vært gruppeleder for selskap, arv og person, samt satsingsleder for små virksomheter og delprosjektleder for usikreløpet i akrim. Jeg har allsidig erfaring etter 30 år i etaten.


Som tillitsvalgt er jeg opptatt av personalpolitikken, jeg ønsker at alle skal glede seg til å gå på jobb og oppleve å bli riktig og rettferdig behandlet. Jeg ønsker å bidra med gode innspill slik at omorganiseringer blir en god opplevelse for medarbeiderne. Jeg er hovedtillitsvalgt for Innsats og leder for SkL Midt-Norge, og var også aktiv i SkL fra 2001-2007 med forskjellige verv.

Jeg bor i Molde, er 49 år, skilt, og mor til Wenke Olin (19) og Thea Kristin (22).


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as