×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Nestleder: Annelise I. Rosland - Kontroll og rettsanvendelse, Bodø

Til daglig er jeg rådgiver på Kontroll og skattekrim i Bodø. I SkL har jeg vært styremedlem, sekretær og regiontillitsvalgt i SkL nord. Nå er jeg sentralstyremedlem, 2. vara hovedtillitsvalgt på divisjon Innsats og vara regiontillitsvalgt i SkL nord.


d. I sentralstyret er jeg leder av lønnsutvalget og medlem i etatsutvalget. Som tillitsvalgt er jeg opptatt av medbestemmelse, medlemmenes arbeidshverdag og at opparbeidede rettigheter beholdes. Det er viktig at tillitsvalgte får være med der beslutninger tas, slik at vi kan ivareta medlemmenes interesser. Jeg ønsker å bidra med solid engasjement, erfaring som tillitsvalgt og stor arbeidskapasitet. Videre ønsker jeg å ta del i SkLs arbeid for medlemmene i Nye Skatt og i arbeidet videre med å utvikle SkL til et best mulig forbund for medlemmene.

Jeg er 53 år, gift og har to barn. På fritiden prioriterer jeg aktiviteter med familien, trening, god litteratur og strikking.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as