×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Leder: Ivar Sømhovd - Innkreving, Oslo

Jeg jobber til daglig i SkLs sekretariat i Grønland 4 i egenskap av å være forbundets leder. Før jeg ble tillitsvalgt på full tid, jobbet jeg i Skatteetaten med innkreving av MVA.


A. Jeg kom inn i sentralstyret i 2006 og hadde også før det brukt vesentlig med tid på mine tillitsverv. Jeg har vært plasstillitsvalgt, avdelingstillitsvalgt på innkreving i Skatt øst, leder av lønnsutvalget i SkL øst, samt SkLs nestleder i drøye 5 år. I mars 2018 tok jeg over som forbundsleder etter at Per Magnar trakk seg, og jeg har dermed allerede kjent på at det er utfordrende å være leder av SkL og at det tar svært mye tid. Jeg er likevel veldig klar for å gjøre denne jobben og stiller meg derfor til disposisjon.

Ellers er jeg 46 år, gift med Hege, har 3 barn i ymse alder som ikke alle er barn lenger heller, og bruker stort sett den fritiden jeg har på hytta.


Share Share Share

Medlem

Brudd i forhandlingene med staten

YS Stat har brutt forhandlingene med staten i årets oppgjør. – Vi har nå gjennomført gode forhandlinger gjennom nesten to uker, men har ikke fått gjennomslag for våre krav knyttet til lønn. Vi har derfor ikke noe annet valg enn å bryte forhandlingene, sier Pål N. Arnesen, leder for YS Stat.

Hva skjer i SkL

Kommunikasjonskurs 14.-16. juni


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as