×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vis solidaritet

- Tragedien i Orlando gjør det viktigere enn noen gang å hegne om et samfunn med åpenhet og mangfold. Bli med YS i Prideparaden i Oslo lørdag!


Foto: YS

- YS har deltatt i Prideparaden i Oslo i mange år. Det gjør vi fordi det er en viktig solidaritetshandling, uavhengig av seksuell orientering. Dessverre er det mer nødvendig enn noen gang å vise vår solidaritet i år. Jeg oppfordrer alle som er en del av YS-fellesskapet til å stille opp i paraden lørdag 25. juni, sier YS-leder Jorunn Berland.

YS går under parolene «Likeverd i arbeidslivet» og «Solidaritet med mangfoldet». I tillegg deler vi ut pastillesker med slagordet «Blanda drops – lik rett til å være forskjellig».

Møt opp ved krysset Grønlandsleiret/Platous gate klokken 12.45. (Avmarsj klokken 13.00). Hvis du vil gå i T-skjorte fra YS, kan du hente denne i 1. etasje i Lakkegata 23, fra onsdag 22. juni til fredag 24. juni i resepsjonens åpningstid, samt på selve paradedagen mellom klokken 12.00 og 12.45.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as