×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vis solidaritet

- Tragedien i Orlando gjør det viktigere enn noen gang å hegne om et samfunn med åpenhet og mangfold. Bli med YS i Prideparaden i Oslo lørdag!


Foto: YS

- YS har deltatt i Prideparaden i Oslo i mange år. Det gjør vi fordi det er en viktig solidaritetshandling, uavhengig av seksuell orientering. Dessverre er det mer nødvendig enn noen gang å vise vår solidaritet i år. Jeg oppfordrer alle som er en del av YS-fellesskapet til å stille opp i paraden lørdag 25. juni, sier YS-leder Jorunn Berland.

YS går under parolene «Likeverd i arbeidslivet» og «Solidaritet med mangfoldet». I tillegg deler vi ut pastillesker med slagordet «Blanda drops – lik rett til å være forskjellig».

Møt opp ved krysset Grønlandsleiret/Platous gate klokken 12.45. (Avmarsj klokken 13.00). Hvis du vil gå i T-skjorte fra YS, kan du hente denne i 1. etasje i Lakkegata 23, fra onsdag 22. juni til fredag 24. juni i resepsjonens åpningstid, samt på selve paradedagen mellom klokken 12.00 og 12.45.


Share Share Share

Medlem

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as