×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vis solidaritet

- Tragedien i Orlando gjør det viktigere enn noen gang å hegne om et samfunn med åpenhet og mangfold. Bli med YS i Prideparaden i Oslo lørdag!


Foto: YS

- YS har deltatt i Prideparaden i Oslo i mange år. Det gjør vi fordi det er en viktig solidaritetshandling, uavhengig av seksuell orientering. Dessverre er det mer nødvendig enn noen gang å vise vår solidaritet i år. Jeg oppfordrer alle som er en del av YS-fellesskapet til å stille opp i paraden lørdag 25. juni, sier YS-leder Jorunn Berland.

YS går under parolene «Likeverd i arbeidslivet» og «Solidaritet med mangfoldet». I tillegg deler vi ut pastillesker med slagordet «Blanda drops – lik rett til å være forskjellig».

Møt opp ved krysset Grønlandsleiret/Platous gate klokken 12.45. (Avmarsj klokken 13.00). Hvis du vil gå i T-skjorte fra YS, kan du hente denne i 1. etasje i Lakkegata 23, fra onsdag 22. juni til fredag 24. juni i resepsjonens åpningstid, samt på selve paradedagen mellom klokken 12.00 og 12.45.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as