×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Verv deg til håndball-EM!

Og vinn tur til finalehelg for kvinner i Gøteborg den 16.-18. desember. Premien dekker reise, opphold og billetter til semifinalen og finalen. I tillegg loddes det også ut en signert landslagsdrakt.


Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Gjensidige er arrangør og stiller med reiseledere. Vinneren reiser sammen med ververe fra de 20 andre YS-forbundene. Det gis ingen garanti om norsk seier, men som stolt hovedsponsor av håndballjentene i mer enn 20 år, forsikrer Gjensidige at det vil bli høy stemning på supportertribunen.

Hvert nye medlem du verver mellom 1. september og 1. november, teller. Du øker vinnersjansen ved å verve flere. Hovedpremien er personlig, og dersom vinneren ikke kan reise, trekkes det på nytt. Trekningen blir gjort den 15. november.

NB! Vår ordinære vervekampanje gjelder også, du vil motta den faste premien med et gavekort på kr 1 000,- per nye medlem du verver. Hvis du i tillegg ender opp med å verve flest medlemmer i løpet av kalenderåret, kan du bli den heldige vinner av et gavekort på kr 5 000,-.

 

Verv på nett og fyll ut vervekupongen


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as