×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Verv deg til håndball-EM!

Og vinn tur til finalehelg for kvinner i Gøteborg den 16.-18. desember. Premien dekker reise, opphold og billetter til semifinalen og finalen. I tillegg loddes det også ut en signert landslagsdrakt.


Foto: Svein Andre Svendsen/NHF

Gjensidige er arrangør og stiller med reiseledere. Vinneren reiser sammen med ververe fra de 20 andre YS-forbundene. Det gis ingen garanti om norsk seier, men som stolt hovedsponsor av håndballjentene i mer enn 20 år, forsikrer Gjensidige at det vil bli høy stemning på supportertribunen.

Hvert nye medlem du verver mellom 1. september og 1. november, teller. Du øker vinnersjansen ved å verve flere. Hovedpremien er personlig, og dersom vinneren ikke kan reise, trekkes det på nytt. Trekningen blir gjort den 15. november.

NB! Vår ordinære vervekampanje gjelder også, du vil motta den faste premien med et gavekort på kr 1 000,- per nye medlem du verver. Hvis du i tillegg ender opp med å verve flest medlemmer i løpet av kalenderåret, kan du bli den heldige vinner av et gavekort på kr 5 000,-.

 

Verv på nett og fyll ut vervekupongen


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as