×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

To tariffavtaler i staten

- Jeg mener at avtalen som nå er inngått på flere punkter er vesentlig bedre for SkLs medlemmer enn det vi ble tilbudt under forhandlingene 30. mai og som Akademikerne godtok, sier SkLs leder Per Magnar Stavland.


Vi har for første gang fått to ulike hovedtariffavtaler i staten. Akademikerne aksepterte tilbudet fra staten under forhandlingene 30. mai der de fikk 0,5 % i generelt tillegg 1. mai og 2,3 % til lokale forhandlinger 1. juni. YS Stat, Unio og LO Stat fikk gjennom meklingen et resultat i natt som gir 1,15 % til generelt tillegg 1. mai og 1,5 % til lokale forhandlinger 1. juli. Totalt gir det en ramme på 2,4 % som er i samsvar med oppgjøret i frontfaget.

Årets tarifforhandlinger har også medført at det må være adskilte lokale forhandlinger der arbeidsgiver må forhandle med SkL, SF, Parat og NTL Skatt sammen og ha separate forhandlinger med SJ og andre akademikerorganisasjoner.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as