×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

To tariffavtaler i staten

- Jeg mener at avtalen som nå er inngått på flere punkter er vesentlig bedre for SkLs medlemmer enn det vi ble tilbudt under forhandlingene 30. mai og som Akademikerne godtok, sier SkLs leder Per Magnar Stavland.


Vi har for første gang fått to ulike hovedtariffavtaler i staten. Akademikerne aksepterte tilbudet fra staten under forhandlingene 30. mai der de fikk 0,5 % i generelt tillegg 1. mai og 2,3 % til lokale forhandlinger 1. juni. YS Stat, Unio og LO Stat fikk gjennom meklingen et resultat i natt som gir 1,15 % til generelt tillegg 1. mai og 1,5 % til lokale forhandlinger 1. juli. Totalt gir det en ramme på 2,4 % som er i samsvar med oppgjøret i frontfaget.

Årets tarifforhandlinger har også medført at det må være adskilte lokale forhandlinger der arbeidsgiver må forhandle med SkL, SF, Parat og NTL Skatt sammen og ha separate forhandlinger med SJ og andre akademikerorganisasjoner.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as