×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

To tariffavtaler i staten

- Jeg mener at avtalen som nå er inngått på flere punkter er vesentlig bedre for SkLs medlemmer enn det vi ble tilbudt under forhandlingene 30. mai og som Akademikerne godtok, sier SkLs leder Per Magnar Stavland.


Vi har for første gang fått to ulike hovedtariffavtaler i staten. Akademikerne aksepterte tilbudet fra staten under forhandlingene 30. mai der de fikk 0,5 % i generelt tillegg 1. mai og 2,3 % til lokale forhandlinger 1. juni. YS Stat, Unio og LO Stat fikk gjennom meklingen et resultat i natt som gir 1,15 % til generelt tillegg 1. mai og 1,5 % til lokale forhandlinger 1. juli. Totalt gir det en ramme på 2,4 % som er i samsvar med oppgjøret i frontfaget.

Årets tarifforhandlinger har også medført at det må være adskilte lokale forhandlinger der arbeidsgiver må forhandle med SkL, SF, Parat og NTL Skatt sammen og ha separate forhandlinger med SJ og andre akademikerorganisasjoner.


Share Share Share

Medlem

YS Innbo dekker nå enda mer.

Det lønner seg å være SkL -medlem! Da får du alltid ekstra gode priser på forsikring hos Gjensidige.

Til alle SkL-medlemmer: Velkommen til Delta!

SkL er nå en selvstendig organisasjon i Delta. Det betyr at du som er medlem i SkL også er medlem i Delta.

Vinnere er kåret i høstens vervekonkurranse

I høst har SkL hatt vervekonkurranse hvor en verver og ett nytt medlem ble med i trekningen av en IPad. Nå er vinnerne trukket! 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as