×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Statsoppgjøret - Disse kan bli tatt ut i streik

Nærmere tre hundre ansatte i departementene kan bli tatt ut i streik fra torsdag 26. mai hvis YS Stat og staten ikke blir enige hos Riksmekleren.


SkL-ere under streiken i 2012. Foto: SkL

Fredag ettermiddag varslet YS Stat plassfratredelse for 280 medlemmer i en rekke departementer. Det betyr at hvis YS Stat og Staten ikke blir enige innen meklingsfristen onsdag kveld vil disse gå ut i streik fra arbeidstidens begynnelse torsdag 26. mai. Flere grupper kan bli tatt ut i streik etterhvert.

– Målet med dette første uttaket er primært å ramme arbeidsgiver, og ikke uskyldig tredjepart, sier Pål N. Arnesen, leder i YS Stat.
Med seg inn i meklingen har han uavklarte spørsmål knyttet til økonomi og pensjon:
– Vi er enige om rammene for lønnstillegg, men uenige om hvordan tilleggene skal fordeles, sier Arnesen.Innspurten i meklingen mellom staten, YS Stat, Unio Stat og LO Stat starter mandag 23. mai klokken 10 hos Riksmekleren i Grensen i Oslo.

 


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as