×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte 2016

Årets landsmøte er i gang. Både endringer i Skatteetaten og eventuelle konsekvenser for SkL internt har preget diskusjonene på landsmøtets første dag. Målet er et forbund som gir medlemmene det de trenger og vil ha.


Landsstyret består av sentralstyret og representanter fra alle SkLs avdelinger. Møtet behandler både året som har gått og planlegger året som kommer. Sentralt i diskusjonen var prioriterte tiltak for 2017 og hvordan SkL organiserer seg. Endringene i Skatteetaten preger også diskusjonene om hva SkL må gjøre for å tilpasse seg en ny organisering av Skatteetaten.

- Det er ikke tvil om vi har mye å jobbe med i tiden fremover, og vi har medlemmer som forventer at vi gjør denne jobben, sa Per Magnar Stavland avslutningsvis.


Share Share Share

Medlem

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as