×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs 22. landsmøte på Sundvollen

Første dag av SkLs landsmøte er i havn, femten minutter før tiden. Dirigentene loset forsamlingen gjennom dagen med solid presisjon. Og kun fulgt av litt ros og noen ønsker fra talerstolen, var forsamlingen enige om alle punktene som ble gjennomgått.


Per Magnar Stavland, leder av SkL, ønsker landsmøtets delegater velkommen til SkLs 22. landsmøte.

Per Magnar Stavland, leder av SkL, ønsker landsmøtets delegater velkommen. Foto: Astrid Hellwig

- Dagen i dag har lagt et godt grunnlag for SkLs arbeid i den kommende landsmøteperioden, sier Per Magnar Stavland, leder av SkL.

Sammen med koret Apropos ønsket Per Magnar delegatene velkommen til SkLs 22. landsmøte. Det har skjedd mye i løpet av den siste landsmøteperioden, og SkLs leder trakk frem viktige hendelser som overleveringen av vårt dokument SkLs innspill om Skatteetatens organisering til skattedirektøren, overføring av arbeidsoppgaver og ansatte til Skatteetaten, arbeidet med SKO og Kontorstruktur-saken, som har kommet og gått den siste tiden. I tillegg la han også vekt på det tettere samarbeid med avdelingene som har utviklet seg i løpet av de tre årene.

Landsmøtet er godt i gang
Landsmøtet rakk å gå igjennom og godkjenne både beretningen for landsmøteperioden 2013-2015, regnskapet for årene 2012, 2013 og 2014 og styringsdokument for den neste treårsperioden og prioriterte tiltak for 2016. I tillegg fikk alle kandidatene fra valgkomiteens innstilling for styrekandidater til neste landsmøteperiode presentert seg selv, både de som er foreslått som sentralstyremedlemmer og som varaene.

Nærhet til medlemmer
Et gjennomgående tema for dagen var avdelingenes ønske om at en større andel av inntektene i SkL skal gå til avdelingene for medlemspleie lokalt. Dette spesielt med tanke på medlemsøkningen som nå kommer når ansatte fra Toll skal over til Skatteetaten. Per Jarle Nørholmen fra SkL sør var en pådriver for at SkL må tenke på dette allerede nå, og ikke bare fra 2016. Videre la han også vekt på at vi må ta vare på medlemmene våre på et lokalt nivå, og både nye og de som har vært med en stund.

Medbestemmelse som fungerer
Medbestemmelse var et annet ord som gikk igjen under dagens innlegg fra salen. Både kandidater til sentralstyret og avdelingenes representanter la vekt på at å jobbe for god medbestemmelse er viktig for SkL og våre medlemmer. Selv om SkL i stor grad opplever at vi blir tatt med på viktige beslutninger, må det kontinuerlig jobbes for at medbestemmelsen fungerer som den skal på alle nivåer.


Share Share Share

Medlem

Vinnere av ipad og høyttaler

SkL har i høst hatt vervekampanje. Nå kan vi endelig avsløre heldige vinnere av ipad og høyttaler.

SkL blir en del av Delta

Etter et vellykket prøveår har et enstemmig landsstyre i SkL besluttet å bli en selvstendig organisasjon i Delta.

Hans-Erik Skjæggerud ny YS-leder

YS-kongressen valgte i dag Hans-Erik Skjæggerud til ny leder.
Lizzie Ruud Thorkildsen er valgt som ny nestleder.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as