×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Markeringer 120 steder over hele landet

Alt tyder på at det blir stor oppslutning om den politiske streiken onsdag 28. januar. Det er varslet markeringer på mer enn 120 steder over hele landet, fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.


- Oppslutningen er overveldende. Det er tydelig at kampen for å bevare arbeidsmiljøloven engasjerer ansatte i alle næringer og virksomheter, over hele landet, konstaterer LO-leder Gerd Kristiansen, Unio-leder Anders Folkestad og YS-leder Jorunn Berland.

Informasjon om arrangementene legges fortløpende ut på www.mittarbeidsliv.no

Kristiansen, Folkestad og Berland vil være til stede i Oslo, hvor de skal holde appeller på markeringen utenfor Stortinget mellom klokken 14.00 og 16.00. Deretter er de politiske partiene invitert til å gi sine kommentarer.

- Det er viktig for oss å presisere at vi ikke ønsker å ramme en uskyldig tredjepart med den politiske streiken onsdag. Markeringene er en klinkende klar beskjed til regjeringen om å justere kursen. Samtidig er det ikke til å unngå at publikum dessverre vil påføres noen ulemper når så mange arbeidstakere over hele landet går til to timers politisk streik, sier lederne for de tre hovedorganisasjonene.

Som følge av streiken vil blant annet alle tog stå stille mellom klokken 15 og 16. Dette gjelder også flytoget. I Oslo vil alle t-baner og busser stå mellom klokken 15.00 og 15.30. Det blir ingen eller begrenset ekspedisjonsvirksomhet ved en rekke tollsteder. Ved Svinesund og Ørje må trafikantene regne med at det kan oppstå kø. Internasjonale ferger vil ikke få ekspedert gods og blir derfor forsinket. Det vil ikke bli flyavganger fra Gardemoen mellom kl 14 og 16. Men alle fly vil lande, og beredskapen opprettholdes. Fagforeningene har samarbeidet om å sikre forsvarlig bemanning i sykehjem med tanke på å sikre liv og helse, og i barnehager for å gjøre barnepass mulig. Politi, brann- og beredskapstjenestene bemannes.


Share Share Share

Medlem

SkL i Høyesterett

Over to år etter at medlemmet kom og ba om hjelp, var vi i går ved høyeste rettsinstans. SkLs leder Ivar Sømhovd og rådgiver Jens Chr. Batt var tilhørere da vår sak ble prosedert for høyesterett.

SkL Ung møtte HR-direktøren

Leder i SkL Ivar Sømhovd og to av representantene fra SkL Ung-utvalget, Vidar Risdal og Artem Bronzov, hadde fredag den 29. mars møte med HR-direktøren i Skatteetaten, Anne Sigrun Moen.

Velkommet til Nye SkL!

Vi er over i 2019 og den nye organiseringen av SkL trer i kraft. Kortere vei til toppen og mer fokus på de tillitsvalgte er det som kjennetegner den nye ettnivå-modellen.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as