×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

#jegerstatsansatt høster internasjonal anerkjennelse

I går kveld ble kampanjefilmen #jegerstatsansatt premiert med gullprisen under European Content Marketing Awards (ECMA) under prisutdelingen i London.


– Vi er utrolig glade og stolte over at vår kampanje blir anerkjent også ut over landets grenser, sier leder i YS Stat, Pål N. Arnesen.

– Vi startet kampanjen #jegerstatsansatt for å fortelle om hva vi statsansatte virkelig gjør for samfunnet vårt. Det har alltid vært mange myter og ufortjent dårlig rykte om hva ansatte i statlig sektor gjør – særlig nett-trollene er aktive til å snakke offentlig sektor ned. Det har vi gjort noe med ved hjelp av denne kampanjen – vi er stolte av å jobbe i staten, og jobben vi gjør påvirker alle i samfunnet – og vi gjør en god jobb! forteller Arnesen.

– Det er spesielt morsomt å motta en slik pris da så mange vanlige medlemmer i YS Stats sine forbund har deltatt. Helt vanlige statsansatte har stilt opp til videoinnspilling, fotografering og intervjuer. Sammen har vi fått til et løft på både selvbilde og renomme blant ansatte i offentlig sektor – uavhengig av hvilket forbund eller hovedsammenslutning man tilhører. Tusen takk til alle som har stilt opp for oss og takk til Geelmuyden Kiese som har gjort våre ideer virkelige, sier Pål N. Arnesen.

– Vi deler gjerne våre erfaringer videre med regjeringen i forbindelse med deres kampanje mot hatmeldinger på nettet. Sammen kan vi utgjøre en forskjell og snu dette til positive holdninger, samt komme mange av nett-trollene til livs mener YS Stat leder Pål N. Arnesen.

Kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese har utarbeidet kampanjen sammen med YS Stat, og det var byrået selv som mottok prisen i London.

ECMA er en av de prisutdelingene som henger høyest innenfor innholdsmarkedsføring og deler ut årlig ut priser i flere kategorier.

Følgende YS-forbund har medlemmer i staten: AVYO, Befalets Fellesorganisasjon, Bibliotekarforbundet, Delta, Lærernes Yrkesforbund, Norges Politilederlag, Skolelederforbundet, Norsk Tollerforbund, Parat, Personellforbundet, Skatteetatens Landsforbund, Stafo og Kriminalomsorgens Yrkesforbund.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as