×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Fengsler tas ut hvis eventuell streik opptrappes

Frist i meklingen i statsoppgjøret er midnatt natt til torsdag 26. mai. Hvis partene ikke blir enige hos Riksmekleren, blir det streik i staten fra arbeidstidens start torsdag 26. mai.


Foto: YS

YS Stat har i dag sendt varsel om plassfratredelse for medlemmer ved fengslene og for tollere ved Oslo havn, som vil bli tatt ut på dag fem i en eventuell streik.

YS Stat har tidligere varslet at medlemmer i departementene og i tolletaten vil bli tatt ut i en eventuell streik.
I dag har YS Stat sendt varsel om plassfratredelse som omfatter ytterligere 75 medlemmer tilknyttet Norsk tollerforbund og Kriminalomsorgens yrkesforbund.

Medlemmer ved disse arbeidsstedene vil bli tatt ut i en eventuell streik fra kl 06.00 mandag 30. mai:

Kriminalomsorgen:
Bjørgvin fengsel 32
Bergen fengsel 1
Åna fengsel 1
Drammen fengsel 1
Ullersmo fengsel 1
Bastøy fengsel 1
Oslo fengsel 1

Tolletaten
Oslo havn 36
Gardermoen 1

LO Stat og Unio, som er de to andre hovedsammenslutningene på arbeidstakersiden, har varslet egne uttak.

I tillegg til SkL har følgende YS-forbund medlemmer i staten: AVYO, Befalets Fellesorganisasjon, Bibliotekarforbundet, Delta, Lærernes Yrkesforbund, Norges Politilederlag, Skolelederforbundet, Norsk Tollerforbund, Parat, Personellforbundet, Stafo og Kriminalomsorgens Yrkesforbund.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as