×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Innmelding i SkL

For å bli enda mer slagkraftig trenger vi deg som medlem. Du betaler 1,1% av brutto regulativlønn i kontingent.

Dersom du er medlem av en annen forening, husk å melde deg ut av denne slik at du ikke trekkes for dobbelt kontingent. Gi gjerne beskjed til post@skl.no, eller din tillitsvalgte lokalt om når du er utmeldt av tidligere forening.

Elektronisk innmelding i SkL

Nye medlemmer fyller ut egne opplysninger. De som verver et nytt medlem fyller også ut nederste del.

 

Vil du ha YS Innbo kostnadsfritt i 6 måneder?

  • YS innbo, innboforsikringen fra Gjensidige, er en av markedets beste og spesialpriset for YS. Forsikringen trer i kraft fra innmeldingsdato og gjelder din folkeregistrerte adresse i Norge. Den forutsetter at du er over 18 år. Forsikringen dekker skader på inntil 2,5 millioner kroner og løper til du selv sier den opp, slik at du ikke risikerer å stå uten forsikring etter at friperioden er utløpt 1)

    Ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel opplysninger, meldinger og varsler, sendes til deg elektronisk, samt at SkL gir Gjensidige de personopplysningene som er nødvendig for opprettelse av forsikringen.


  • Dine samtykker

    For at du skal få relevant informasjon fra Gjensidige om dine medlemsfordeler, trenger vi dine samtykker

    Ja, jeg samtykker til at SkL kan overføre nødvendig informasjon 2) til Gjensidige 3) slik at de kan kontakte meg med råd og markedsføring tilpasset meg og min husstand 4)

  • Fotnoteforklaring


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as