×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Innmelding i SkL

For å bli enda mer slagkraftig trenger vi deg som medlem. Du betaler 1,1% av brutto regulativlønn i kontingent.

Dersom du er medlem av en annen forening, husk å melde deg ut av denne slik at du ikke trekkes for dobbelt kontingent. Gi gjerne beskjed til post@skl.no, eller din tillitsvalgte lokalt om når du er utmeldt av tidligere forening.

Elektronisk innmelding i SkL

Nye medlemmer fyller ut egne opplysninger. De som verver et nytt medlem fyller også ut nederste del.

Jeg samtykker i at kontingenten trekkes av min lønn, og at SkL kan utlevere nødvendige opplysninger om min fagforeningstilknytning til YS' samarbeidsparter.

Vil du ha YS Innbo kostnadsfritt i 6 måneder?

  • YS innbo, innboforsikringen fra Gjensidige, er en av markedets beste og spesialpriset for YS. Forsikringen trer i kraft fra innmeldingsdato og gjelder din folkeregistrerte adresse i Norge. Den forutsetter at du er over 18 år. Forsikringen dekker skader på inntil 2,5 millioner kroner og løper til du selv sier den opp, slik at du ikke risikerer å stå uten forsikring etter at friperioden er utløpt.

    Ved inngåelsen av avtalen godtar du at dokumenter i avtaleforholdet, som for eksempel opplysninger, meldinger og varsler, sendes til deg elektronisk, samt at SkL gir Gjensidige de personopplysningene som er nødvendig for opprettelse av forsikringen.


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as