×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkL Ung

Medlemmene i utvalget, Karoline Bjarkøy, Vidar Risdal, Silje Løvstad, Imran T. Mahmood, Cathrine Larsen og Kine Hildal Foto: Jens Ch. Batt

SkL Ung-utvalget er et rådgivende organ for sentralstyret. SkLs medlemmer er automatisk Ung-medlem frem til og med året man fyller 36 år.  I 2020 er det ca 130 SkL Ung medlemmer og flere blir vi.

SkL ung hadde våren 2019 møte med Skatteetatens HR-direktør for å presentere oss som fagforening i Skatteetaten og med fokus på unge arbeidstakeres interesser og problemstillinger. Dette følges nå opp i 2020.


Hvert år arrangerer utvalget konferanse i utlandet, en faglig og sosial arena for våre unge medlemmer. Det er mulig for ca 30 personer å delta på konferansen.

Ung-utvalget jobber med saker og temaer som opptar unge medarbeidere i Skatteetaten. Vi skal sørge for at SkL ivaretar og prioriterer problemstillinger som opptar denne gruppen.  Hvis du er SkL Ung medlem, gi oss gjerne innspill og tilbakemeldinger på hva vi kan ta tak i. Utvalget består av:
Imran T. Mahmood (leder)
Vidar Risdal
Kine Hildal
Silje Løvstad
Cathrine Larsen
Karoline Bjrkøy

 

 

 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as