×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkL Ung

SkL Ung-utvalget fra v. Kine Hildal, Vidar Risdal, Silje Løvstad, Artem Bronzov og Imran T. Mahmood. (Usman Asghar var fotografen bak kamera.)

SkL Ung-utvalget er et rådgivende organ for sentralstyret. SkLs medlemmer er automatisk Ung-medlem frem til og med året man fyller 36 år. I 2019 er det ca 100 SkL medlemmer som også er medlem i SkL Ung. Pga spredt lokalisering foregår mesteparten av møtevirksomheten på videomøter.

SkL ung har våren 2019 hatt møte med Skatteetatens HR-direktør for å presentere oss som fagforening i Skatteetaten og med fokus på unge arbeidstakeres interesser og problemstillinger.

Hvert år arrangerer utvalget en konferanse i utlandet, som tilbyr en faglig og sosial arena for våre unge medlemmer. Det er mulig for ca 30 personer å delta på årskonferansen. Ung-utvalget jobber med saker og temaer som opptar de unge i Skatteetaten, og skal sørge for at SkL ivaretar og prioriterer problemstillinger som opptar de unge. Hvis du er ung medlem i SkL gi oss gjerne innspill og tilbakemeldinger på hva vi kan ta tak i. I tillegg vil SkL Ung stille med representanter i YS Ung, med blant annet deltakelse på YS Ung-forum.Utvalget består av:
Imran T. Mahmood (leder)
Vidar Risdal
Kine Hildal
Silje Løvstad
Artem Bronzov
Usman Asghar

 

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as