×
  • Gode grunner til å velge SkL

    Vårt formål er å utvikle og verne om dine økonomiske, faglige, sosiale og kulturelle interesser i Skatteetaten.

    > Fordeler i SkL         > Bli medlem        > Verv et medlem 

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Ivar og Lizzie i SkLs kontoravdeling i Lakkegata 23 Foto: Delta

Til alle SkL-medlemmer: Velkommen til Delta!

SkL er nå en selvstendig organisasjon i Delta. Det betyr at du som er medlem i SkL også er medlem i Delta.


SkL går inn i Delta fra 4. januar 2022. Som en selvstendig organisasjon i Delta vil SkL bestå som akkurat samme organisasjon for medlemmene. SkL blir større og sterkere i Skatteetaten, samtidig som medlemstilbudet blir utvidet og vi drar nytte av stordriftsfordeler.

– Vi har tatt et fremtidsrettet valg som vil styrke SkL, sier SkLs leder Ivar Sømhovd.

Fordeler som Delta-medlem

SkL og Delta ønsker ett sterkt YS-forbund i Skatteetaten. Sammen skal Delta og SkL ivareta medlemmene og de tillitsvalgte på en god måte og gi et enda bedre tjenestetilbud. Når Delta og SkL går sammen, står vi sterkere både i Skatteetaten og i statlig sektor.

SkL har spisskompetanse innenfor Skatteetaten og har sine medlemmer og tillitsvalgte der, mens Delta er en breddeorganisasjon med lang erfaring innenfor offentlig tjenesteyting. Delta har også lokalkontorer i de fleste av landets regioner.

– Vi går sammen for å dra nytte av hverandres kompetanse til det beste for alle medlemmene. Delta ser fram til å få mange nye medlemmer, tillitsvalgte og ansatte med på laget. Dette gir verdifull styrke og slagkraft og sammen står vi enda sterkere, sier Deltas forbundsleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

Større slagkraft

I mai 2020 inngikk Delta og SkL et samarbeid for å ivareta en del av Deltas medlemmer som da jobbet med skatteoppkreving i kommunen og som fra 1. november fikk Skatteetaten som ny arbeidsgiver. Deltas medlemmer i Skatteetaten fikk fra høsten 2020 medlemskap i både SkL og Delta slik at de dermed kunne bli ivaretatt av SkLs tillitsvalgte i Skatteetaten.

De siste årene har Delta og SkL samarbeidet tett. Gjennom gode prosesser er det forankret og vedtatt i begge forbundene at SkL går inn i Delta.

-          Vi har gjennom samarbeidet med Delta sett at Delta har mye større slagkraft enn SkL har alene. Sammen med Delta vil vi kunne få gjennomslag på en helt annen måte, ikke minst politisk, sier Sømhovd.

Velkommen til Delta!

Ivar Sømhovd
leder i SkL

Les mer om Delta på Delta.no


Share Share Share

Medlem

Hva skjer i SkL

Plasstillitsvalgtkurs 30. august til 1. september


SkL - Skatteetatens Landsforbund

Lakkegata 23
0187 Oslo
Kart

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as