×
  • Gode grunner til å velge SkL

    Vårt formål er å utvikle og verne om dine økonomiske, faglige, sosiale og kulturelle interesser i Skatteetaten.

    > Fordeler i SkL         > Bli medlem        > Verv et medlem 

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkL går inn i Delta fra nyttår

SkL går inn i YS-forbundet Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det besluttet et enstemmig landsmøte i dag.


2022 blir et prøveår som skal evalueres. Landsstyret får fullmakt til å ta den endelige beslutningen når den tid kommer.

- Vi har tatt et fremtidsrettet valg som vil styrke SkL, sier SkLs leder Ivar Sømhovd om landsmøtets enstemmige vedtak om å gå inn i Delta som en selvstendig organisasjon.

 

- Som en selvstendig organisasjon i Delta vil SkL bestå som akkurat samme organisasjon for våre medlemmer. Endringene vil bestå i et gradvis utvidet medlemstilbud, finansiert av stordriftsfordeler vi oppnår ved at våre administrative behov kan ivaretas av Delta. Flyttingen av sekretariatet og regnskapsførsel er gode eksempel som allerede er implementert, eller rett rundt hjørnet, sier Ivar.

 

 


Share Share Share

Medlem

SkL går inn i Delta fra nyttår

SkL går inn i YS-forbundet Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det besluttet et enstemmig landsmøte i dag.

SkLs Landsmøte 2021 er i gang

Akkurat nå er Sundvolden Hotel senter for de viktige diskusjonene og vedtakene i SkL.

Vi er veldig glade for at Landsmøtet i år kunne gå som planlagt. 

Dette er YS fire krav til ny regjering om rettferdig omstilling

- Vi må sikre at omstillingen vi nå gjør av arbeidslivet blir rettferdig, og at den skjer på arbeidstakernes premisser. Derfor stiller YS helt konkrete krav til den regjeringen som skal styre landet de fire neste årene, sier YS-leder Erik Kollerud.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as