×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vel gjennomført grunnkurs

Årets grunnkurs ble denne uken gjennomført i Oslo. En god blanding av medlemmer med og uten tillitsverv fikk lære mer om SkL, lønn, arbeidstid, arbeidsforhold, omstilling og bistillingsinstruks.


Deltakere og kursholdere på årets grunnkurs. Foto: Astrid Hellwig

SkLs grunnkurs er et tilbud for alle medlemmene våre, enten man har tillitsverv eller ikke. Her lærer du mer om hvilke rettigheter og plikter du har som ansatt i Skatteetaten.

Grunnkurset er virkelig kurset for alle. Med grunnleggende kjennskap til regelverket rundt lønn, arbeidstid og arbeidsforhold, er du bedre rustet til å navigere i regelverket enten det gjelder deg selv som ansatt i etaten eller når du opptrer i rollen som tillitsvalgt.

Det kommer alltid mange spørsmål når temaene gjennomgås. De fleste, uavhengig om de har vært lenge i etaten eller ikke, opplever at de ikke har nok kunnskap om sine rettigheter og plikter når det skjer endringer i arbeidsforholdet. Tilbakemeldingene på kurset viser at deltakerne opplever økt kunnskap om regelverket som svært nyttig i arbeidsforholdet.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as