×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vel gjennomført grunnkurs

Årets grunnkurs ble denne uken gjennomført i Oslo. En god blanding av medlemmer med og uten tillitsverv fikk lære mer om SkL, lønn, arbeidstid, arbeidsforhold, omstilling og bistillingsinstruks.


Deltakere og kursholdere på årets grunnkurs. Foto: Astrid Hellwig

SkLs grunnkurs er et tilbud for alle medlemmene våre, enten man har tillitsverv eller ikke. Her lærer du mer om hvilke rettigheter og plikter du har som ansatt i Skatteetaten.

Grunnkurset er virkelig kurset for alle. Med grunnleggende kjennskap til regelverket rundt lønn, arbeidstid og arbeidsforhold, er du bedre rustet til å navigere i regelverket enten det gjelder deg selv som ansatt i etaten eller når du opptrer i rollen som tillitsvalgt.

Det kommer alltid mange spørsmål når temaene gjennomgås. De fleste, uavhengig om de har vært lenge i etaten eller ikke, opplever at de ikke har nok kunnskap om sine rettigheter og plikter når det skjer endringer i arbeidsforholdet. Tilbakemeldingene på kurset viser at deltakerne opplever økt kunnskap om regelverket som svært nyttig i arbeidsforholdet.


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as