×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vel gjennomført grunnkurs

Årets grunnkurs ble denne uken gjennomført i Oslo. En god blanding av medlemmer med og uten tillitsverv fikk lære mer om SkL, lønn, arbeidstid, arbeidsforhold, omstilling og bistillingsinstruks.


Deltakere og kursholdere på årets grunnkurs. Foto: Astrid Hellwig

SkLs grunnkurs er et tilbud for alle medlemmene våre, enten man har tillitsverv eller ikke. Her lærer du mer om hvilke rettigheter og plikter du har som ansatt i Skatteetaten.

Grunnkurset er virkelig kurset for alle. Med grunnleggende kjennskap til regelverket rundt lønn, arbeidstid og arbeidsforhold, er du bedre rustet til å navigere i regelverket enten det gjelder deg selv som ansatt i etaten eller når du opptrer i rollen som tillitsvalgt.

Det kommer alltid mange spørsmål når temaene gjennomgås. De fleste, uavhengig om de har vært lenge i etaten eller ikke, opplever at de ikke har nok kunnskap om sine rettigheter og plikter når det skjer endringer i arbeidsforholdet. Tilbakemeldingene på kurset viser at deltakerne opplever økt kunnskap om regelverket som svært nyttig i arbeidsforholdet.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as