×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Vel gjennomført grunnkurs

Årets grunnkurs ble denne uken gjennomført i Oslo. En god blanding av medlemmer med og uten tillitsverv fikk lære mer om SkL, lønn, arbeidstid, arbeidsforhold, omstilling og bistillingsinstruks.


Deltakere og kursholdere på årets grunnkurs. Foto: Astrid Hellwig

SkLs grunnkurs er et tilbud for alle medlemmene våre, enten man har tillitsverv eller ikke. Her lærer du mer om hvilke rettigheter og plikter du har som ansatt i Skatteetaten.

Grunnkurset er virkelig kurset for alle. Med grunnleggende kjennskap til regelverket rundt lønn, arbeidstid og arbeidsforhold, er du bedre rustet til å navigere i regelverket enten det gjelder deg selv som ansatt i etaten eller når du opptrer i rollen som tillitsvalgt.

Det kommer alltid mange spørsmål når temaene gjennomgås. De fleste, uavhengig om de har vært lenge i etaten eller ikke, opplever at de ikke har nok kunnskap om sine rettigheter og plikter når det skjer endringer i arbeidsforholdet. Tilbakemeldingene på kurset viser at deltakerne opplever økt kunnskap om regelverket som svært nyttig i arbeidsforholdet.


Share Share Share

Medlem

Dette er YS fire krav til ny regjering om rettferdig omstilling

- Vi må sikre at omstillingen vi nå gjør av arbeidslivet blir rettferdig, og at den skjer på arbeidstakernes premisser. Derfor stiller YS helt konkrete krav til den regjeringen som skal styre landet de fire neste årene, sier YS-leder Erik Kollerud.

SkL ønsker flere med på laget!

Vervekampanje i perioden 1. september – 30. november.

 

 

YS på Arendalsuka: Politikerdebatt om funn i Arbeidslivsbarometeret

Hvordan utviklet arbeidslivet seg under koronapandemien? Og hva mener politikerne kunne vært gjort annerledes, hvis de kunne skru klokka tilbake?

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as