×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Uklar tale om påtale

Pressemelding fra Skatteetatens Landsforbund og Norsk Tollerforbund om økt påtalemyndighet i økonomiske straffesaker. SkL mener at det helt klart er behov for endringer som kan bedre situasjonen, og seriøse forslag bør utredes nærmere.


Skal Skatteetaten, Tollvesenet og NAV gis påtalemyndighet i økonomiske straffesaker?

En arbeidsgruppe fra juristforbundet anbefaler at Tollvesenet, NAV og Skatteetaten gis påtalemyndighet i økonomiske straffesaker. Bakgrunn for dette er at antallet saker som avdekkes overstiger politiets kapasitet for etterforskning, noe som fører til at altfor få saker ender opp med påtale og dom. Statssekretær Hans Røsjordet (FrP) avviser blankt at dette er aktuelt (oppslag i Aftenposten 13.01-2014).

– Det er skuffende og overraskende at en representant for regjeringspartiet ikke forholder seg til sitt eget partis regjeringsplattform. Gode forslag som kan gi bedre kriminalitetsbekjempelse bør alltid tas seriøst og utredes, mener fagforeningslederne i YS-STAT sine forbund i Skatteetaten og Tollvesenet.

Les hele pressemeldingen her:

Uklar tale om påtale


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as