×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

SkLs landsstyremøte 2014

Årets landsstyremøte er i gang, og Per Magnar kunne ønske delegater, valgkomite, observatører og gjester velkommen.


Hans Christian Holte besøkte SkLs landsstyremøte 2014.

Hans Christian Holte var også opptatt av at Skatteetaten skal levere forbedrede og forenklede løsninger for næringslivet den neste tiårsperioden, og at dette arbeidet skal foregå parallelt med alle de andre endringene som nå skjer i etaten. Foto: Astrid Hellwig

- Det har vært et begivenhetsrikt år, nok det mest begivenhetsrike året i SkLs historie, slo Per Magnar Stavland fast da han ønsket alle velkommen til årets landsstyremøte. Det begivenhetsrike året og endringene som vi skal gjennom de neste årene, kom også tydelig til syne i programmet for landsstyremøtet.

Skattedirektør Hans Christian Holte og Amund Noss, ekspedisjonsdirektør i Finansdepartementet, kom begge og kunne fortelle om hvilke tanker Skatteetaten og Finansdepartementet har for det videre arbeidet med å overføre arbeidsoppgaver til og effektiviseringen av Skatteetaten.

Edel Strand og Merete Pettersen gjestet oss fra Statens innkrevingssentral (SI), og fortalte om hva SI jobber med og hvilket arbeid som SI allerede gjør for Skatteetaten. SI har kommet langt i digitaliseringen av både arbeidsoppgaver og i kommunikasjonen med brukerne. SI får mye skryt for at de forstår den nære koblingen mellom næring og IT, og at fokus på IT-utvikling har effektivisert organisasjonen. Både Hans Christian Holte og Amund Noss fra Finansdepartementet la vekt på dette da de var inne på innlemmingen av SI i Skatteetaten. Med mottoet det finnes alltid en løsning ser SI frem til å bli en del av Skatteetaten, selv om mye fortsatt er uavklart og kulturforskjeller preger diskusjonen mellom partene.

Merete Pettersen og Edel Strand fra Statens Innkrevingssentral gjestet SkLs landsstyremøte 2014.

Under mottoet det finnes alltid en løsning gjestet Merete Pettersen og Edel Strand SkLs landsstyremøte. Foto: Astrid Hellwig


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as