×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Skatt i endring

Årets SkL-konferanse er godt i gang, og fremtidsbildet 2025 og overføring av arbeidsoppgaver fra toll til skatt satte dagsorden på konferansens første dag.


Per Magnar Stavland ønsket SkLs tillitsvalgte og representanter fra vernetjenesten velkommen til SkL-konferansen 2014. Foto: Astrid Hellwig

Øivind Strømme, direktør for regionavdelingen i Skatteetaten, innledet konferansen med å presentere strategiarbeidet og fremtidsbildet 2025. Arbeidet skal gjøre etaten forberedt til å møte utviklingen i årene som kommer. Strømme kunne også fortelle litt mer om den store nyheten fra 4. mars om at Skatteetaten skal overta arbeidsoppgaver og ansatte som jobber med moms og særavgifter fra Toll- og avgiftsetaten.

Per Magnar Stavland, leder i SkL, overtok stafettpinnen på å informere om både fremtidsstrategiarbeidet og oppgaveendringene i toll og skatt. SkL ønsker å være med i utviklingen av etaten, både når det gjelder selve strategiprosessen og med å spre informasjonen ut til de ansatte.

Pål Arnesen, leder i YS Stat, tok også opp prosessen rundt overføring av arbeidsoppgaver fra toll til skatt da han startet sitt innlegg på konferansen. YS er svært kritisk til det manglende trepartssamarbeidet i prosessen som har vært. Arnesen gikk så over til temaet han egentlig var kommet for å informere om, årets lønnsoppgjør. Han har klare forventninger til årets oppgjør. Fra både arbeidsgiver og politisk hold har det kommet oppfordring om moderasjon og en lønnsvekst på 2-tallet for 2014. Det estimerte tallet for lønnsveksten er derimot høyere og ligger på 3,75 prosent.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as