×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Medlemsmøte i nytt bygg på Helsfyr

Fredag 17. januar hadde SkL SKD/SITS årets første medlemsmøte i Skatteetatens nye bygg på Helsfyr. Med på møtet stilte SkLs sentralstyre og sekretariat, og på dagsorden stod lønn, verving og medlemsfordeler.


I løpet av knappe to timer ble det tid til lunsj, praktisk informasjon fra SkL SKD/SITS og SkL sentralt, og anledning til litt prat om løst og fast. Sentralstyret i SkL har som mål å komme ut til medlemmer når muligheten byr seg, og medlemsmøter gir en fin anledning til å informere om arbeidet som gjøres sentralt. Foto: Astrid Hellwig

Lønn var et naturlig tema å starte møtet med. I år er det hovedoppgjør, og vårt innspill til YS Stat er at vi skal jobbe for å opprettholde kjøpekraften samtidig som en så stor som mulig andel av potten skal gå til lokale forhandlinger. Forventet lønnsøkning i år er 3,75 prosent. Trekker vi fra overhenget og glidningen, som er forholdsvis liten, sitter vi igjen med en lønnsøkning på 2,75 prosent. Hva som blir det endelige resultatet gjenstår å se. Både statsministeren og næringslivet har allerede manet om et moderat lønnsoppgjør for 2014. Les mer om SkLs lønnspolitikk.

Karen Marie Schnell, leder i SkL SKD/SITS, orienterte om arbeidet i avdelingen. Med nytt bygg og nye lokaler kom det en del tilbakemeldinger om hvordan våre medlemmer opplever sin nye arbeidshverdag på Helsfyr. Ikke alt er helt på plass. Blant annet kom det frem ønske om flere sitteplasser i kantinen, bedre avfallshåndtering og flere sosiale soner. Det ble også etterlyst mer informasjon generelt om hva som fortsatt gjenstår før alt er på plass.

Verving var også tema på møtet. De fleste som melder seg inn i SkL har blitt anbefalt medlemskapet av kolleger, og verving er dermed den aller vanligste måten å bli medlem på. I løpet av 2014 vil både SkL sentralt og SkL SKD/SITS lanserer egne vervekampanjer med premier som kommer i tillegg til den ordinære. Les mer om verving på våre vervesider.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as