×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Jorunn Berland gjenvalgt som YS-leder for fire år

Jorunn Berland ble onsdag gjenvalgt som YS-leder. Erik Kollerud, leder i Delta og Hans Erik Skjæggerud, leder i Parat, ble valgt som henholdsvis 1. og 2. nestleder.
- Jeg gruegleder meg til fire spennende år, sa en tydelig rørt Berland.


Erik Kollerud, Jorunn Berland og Hans Erik Skjæggerud skal lede YS de neste fire årene.

Etter et drøyt år som YS-leder ble Jorunn Berland valgt for fire nye år. Sammen med 1. nestleder Erik Kollerud, leder i Delta, og 2. nestleder Hans Erik Skjæggerud, leder i Parat, skal hun lede YS videre. Foto: Erik Norrud

Tekst: Liv Hilde Hansen

Jorunn Berland ble valgt som YS-leder i mars 2013, etter at Tore Eugen Kvalheim trakk seg midt i perioden. Onsdag 15. oktober var representantskapet i YS samlet, for blant annet å gjennomføre valg på YS-ledelse.
- Med de innsendte forslagene og valgkomiteens innstilling, er det ingen tvil vil om at Jorunn Berland ikke bare har bestått prøvetiden. Hun er ønsket som YS-leder, uttalte valgkomiteens leder Tor Egelien få minutter før det var klart for avstemming.

Både Jorunn Berland, Erik Kollerud og Hans Erik Skjæggerud ble enstemmig valgt. Ved akklamasjon.
- Takk for tillitten. Jeg er stolt og glad, men også full av følelser, sa Berland til representantskapet.
- Det er med stor ydmykhet jeg går til dette. Vi står foran fire spennende år. Det er tid for å brette opp ermene, for vi har mange utfordringer foran oss, bebudet YS-lederen.
- Vedtakene vi (representantskapet, red.anm.) har gjort her i dag legger til rette for å ta fatt på dette. Jeg gleder meg til å starte jobben sammen med Erik og Hans Erik, sa Berland.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as