×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Jorunn Berland gjenvalgt som YS-leder for fire år

Jorunn Berland ble onsdag gjenvalgt som YS-leder. Erik Kollerud, leder i Delta og Hans Erik Skjæggerud, leder i Parat, ble valgt som henholdsvis 1. og 2. nestleder.
- Jeg gruegleder meg til fire spennende år, sa en tydelig rørt Berland.


Erik Kollerud, Jorunn Berland og Hans Erik Skjæggerud skal lede YS de neste fire årene.

Etter et drøyt år som YS-leder ble Jorunn Berland valgt for fire nye år. Sammen med 1. nestleder Erik Kollerud, leder i Delta, og 2. nestleder Hans Erik Skjæggerud, leder i Parat, skal hun lede YS videre. Foto: Erik Norrud

Tekst: Liv Hilde Hansen

Jorunn Berland ble valgt som YS-leder i mars 2013, etter at Tore Eugen Kvalheim trakk seg midt i perioden. Onsdag 15. oktober var representantskapet i YS samlet, for blant annet å gjennomføre valg på YS-ledelse.
- Med de innsendte forslagene og valgkomiteens innstilling, er det ingen tvil vil om at Jorunn Berland ikke bare har bestått prøvetiden. Hun er ønsket som YS-leder, uttalte valgkomiteens leder Tor Egelien få minutter før det var klart for avstemming.

Både Jorunn Berland, Erik Kollerud og Hans Erik Skjæggerud ble enstemmig valgt. Ved akklamasjon.
- Takk for tillitten. Jeg er stolt og glad, men også full av følelser, sa Berland til representantskapet.
- Det er med stor ydmykhet jeg går til dette. Vi står foran fire spennende år. Det er tid for å brette opp ermene, for vi har mange utfordringer foran oss, bebudet YS-lederen.
- Vedtakene vi (representantskapet, red.anm.) har gjort her i dag legger til rette for å ta fatt på dette. Jeg gleder meg til å starte jobben sammen med Erik og Hans Erik, sa Berland.


Share Share Share

Medlem

INGEN STREIK I STATEN

Torsdag ettermiddag kom YS Stat til enighet med staten om en lønnsøkning på mellom 2,7 og 2,8 prosent. Dette ble klart etter en krevende mekling, mange timer på overtid. 

Fare for streik – departementene kan bli rammet

Rundt 170 YS-medlemmer i departementene tas ut i streik hvis meklingen i lønns-oppgjøret i staten ikke fører frem. SkL tar ikke ut medlemmer i første fase av en streik.

Statsoppgjøret: 2000 YS-medlemmer kan bli tatt ut i streik

YS Stat tar ut rundt 2000 medlemmer i streik hvis meklingen senere denne måneden ikke fører fram.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as