×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Fortsatt lav ledighet i Norge

Arbeidsledigheten var ifølge AKU 3,3 prosent i april. Ledigheten var den samme forrige måned, men lavere enn for tre måneder siden da den var 3,5 prosent.


Helle Stensbak, sjefsøkonom i YS.

Sjefsøkonom i YS, Helle Stensbak. Foto: YS

Sysselsettingen steg 2' fra forrige måned og 7' fra forrige tremånedersperiode. Veksten i sysselsettingen holder en årstakt på rundt 1 prosent.

Helle Stensbak, sjefsøkonom i YS, melder at arbeidsledigheten ble lavere enn ventet. Norges Bank har anslått AKU-ledigheten til 3,5 prosent i år. Ved hvert av de siste seks kvartalene har ledigheten vært 3,5 prosent, men i månedene mellom svingt mellom 3,3 prosent og 3,7 prosent. Norges Bank legger normalt lite vekt på de månedlige AKU-tallene, som derfor ikke bør få noen betydning for renter og valuta.

 


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as