×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Forenklede skatteforvaltningsregler sendt på høring

Finansdepartementet har i dag sendt forslag om ny skatteforvaltningslov på høring.


Regjeringen signaliserte tidlig at de ønsket å se nærmere på dagens skatteforvaltningslov og komme med forslag som vil forenkle, fornye og forbedre regelverket. Skatteforvaltningsreglene er i dag i stor grad regulert særskilt for den enkelte skatte- og avgiftsarten. Dette har ført til at blant annet forvaltningsreglene for flere skatte- og avgiftsarter reguleres både i forvaltningsloven og i særlovene.

I høringsnotatet foreslår Finansdepartementet at regelverket samles i én ny skatteforvaltningslov, og de viktigste endringene vil være:

  • Ny modell for fastsetting av formues- og inntektsskatt
  • Nye frister for endring av skattefastsettinger
  • Nye regler om tilleggsskatt og andre reaksjoner
  • Klageadgang på bindene forhåndsuttalelser

Les hele pressemeldingen fra Finansdepartementet.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as