×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Brudd i staten - Ingen av kravene våre ble innfridd

Vi har ikke fått gjennomslag for noen av våre krav.


Fra forhandlingsinnspurten i YS Stat Foto: Gro Lindstad

- Dette er ikke forhandlinger, men en ren provokasjon, konstaterte Pål Arnesen, leder i YS Stat, da partene i statsoppgjøret brøt forhandlingene onsdag ettermiddag.

- Jeg beklager at vi ikke kom frem til en forhandlingsløsning. Det burde vært grunnlag for løsning. Det kan ikke være slik at arbeidstakersiden skal fire på sine krav, mens staten står steilt på sitt. Det er umulig å forhandle med noen som ikke vil forhandle, sier Arnesen.

SkLs leder, Per Magnar Stavland, er skuffet over at partene ikke kom i mål, men støtter beslutningen om å gå til brudd. Det er viktig for SkL at vi følger lønnsnivået til konkurranseutsatt industri (frontfaget)og at vi får hentet inn etterslepet etter fjorårets oppgjør. Oppgjøret går nå til mekling, og vi setter vår lit til at riksmegleren kan bidra til at vi kommer frem til et akseptabelt resultat.

Meklingsfristen er satt til midnatt, natt til 26. mai.


Share Share Share

Medlem

Avregning fleksitid for 2020

SkL, SJ og SF står sammen og sender felles brev til FIN.

Ny medlemsfordel – YS Pensjon. Gjelder kun privat sektor.

I samarbeid med Nordea Liv gir vi deg lave kostnader og et godt forvaltningstilbud på din egen pensjonskonto. Dette kan sikre deg som medlem flere tusen kroner ekstra som pensjonist.

Interessert? Sjekk ut www.yspensjon.no

Nytt år - nye muligheter til å spare penger

Vurderer du å bytte bank? Gjennom ditt medlemskap er du sikret en av landets beste bankavtaler hos Nordea Direct. Her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as