×

Ikke medlem?
Bli medlem her

×

Brudd i staten - Ingen av kravene våre ble innfridd

Vi har ikke fått gjennomslag for noen av våre krav.


Fra forhandlingsinnspurten i YS Stat Foto: Gro Lindstad

- Dette er ikke forhandlinger, men en ren provokasjon, konstaterte Pål Arnesen, leder i YS Stat, da partene i statsoppgjøret brøt forhandlingene onsdag ettermiddag.

- Jeg beklager at vi ikke kom frem til en forhandlingsløsning. Det burde vært grunnlag for løsning. Det kan ikke være slik at arbeidstakersiden skal fire på sine krav, mens staten står steilt på sitt. Det er umulig å forhandle med noen som ikke vil forhandle, sier Arnesen.

SkLs leder, Per Magnar Stavland, er skuffet over at partene ikke kom i mål, men støtter beslutningen om å gå til brudd. Det er viktig for SkL at vi følger lønnsnivået til konkurranseutsatt industri (frontfaget)og at vi får hentet inn etterslepet etter fjorårets oppgjør. Oppgjøret går nå til mekling, og vi setter vår lit til at riksmegleren kan bidra til at vi kommer frem til et akseptabelt resultat.

Meklingsfristen er satt til midnatt, natt til 26. mai.


Share Share Share

Medlem

SkL blir større og sterkere i Skatteetaten - og samarbeidet med Delta kan nå bli til noe mer

I arbeidet med å videreutvikle samarbeidet mellom SkL og Delta er anbefalingen til arbeidsgruppen at SkL går inn i Delta som en selvstendig organisasjon fra januar 2022. Det er SkLs landsmøte som eventuelt vil ta den beslutningen i løpet av 2021. Dersom de sier ja, vil 2022 være et prøveår før en endelig løsning blir fra 2023. 

Billån for SkL-medlemmer

Ønsker DU deg ny bil til jul? Hos Nordea får du som SkL-medlem et ekstra godt tilbud med lav rente på billånet, fra 2,85% nom. rente!

 
What do you want to do ?
New mail

YS’ likestillingspris 2020 går til Norske Kvinners Sanitetsforening for deres arbeid med kvinnehelse

- Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) har bidratt til forskning på kvinners helse i over 50 år. Arbeidsmetoden har hele tiden vært enkel og effektiv: Å drive samfunnsopplysning om det konkrete behovet og å samle inn midler for å dekke det, sier Hans-Erik Skjæggerud, juryleder for YS’ likestillingspris.

SkL - Skatteetatens Landsforbund

Grønland 4
0188 Oslo

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. Detaljer

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

 

Tlf: 21 01 36 98
Epost: post@skl.no

Utviklet av Imaker as